8 Trafik Cezası Aldı, Cezalar Haklı Dedi Teşekkür İçin Çiçek Gönderdi

8 Trafik Cezası Aldı, Cezalar Haklı Dedi Teşekkür İçin Çiçek Gönderdi
Rize'de 8 kez trafik cezası alan ve tüm cezaları kendi hatası sonucu aldığını kaydeden vatandaştan örnek davranış.

Rize'de son bir yıl içinde emniyet kemeri takmadığı ve park ihlalinde bulunduğundan 8 kez trafik cezası alan ve tüm cezaları kurallara uymadığından kendi hatasından aldığını ifade eden Selim Papaker, Rize Emniyeti'ne çiçek göndererek, kuralları uyguladıklarından dolayı teşekkür etti.

Rize Merkezde yaşayan 29 yaşındaki Selim Papaker, kentin değişik bölgelerinde farklı zamanlarda park yapılmaz levhası bulunan yerler ile trafik ekiplerinin emniyet kemeri takma kontrol uygulamasında ihlalde bulunduğundan yaklaşık bin TL. trafik cezası aldıktan sonra Rize İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’ne üzerinde teşekkür yazıcı bulunan çiçek göndererek kuralları uyguladıklarından dolayı teşekkür etti.

rizede-8-trafik-cezasi-alan-ve-hatasini-kabul-eden-vatandastan-ornek-davranis-2.jpg

Papaker, yaptığı açıklamada, "Son bir yıl içinde trafik kurallarını ihlal ettiğimden 8 kez cezaya çarptırıldım. Kurallara uymamanın cezasını çekiyorum. Bu nedenle trafik ekiplerinin haklı olarak kestikleri cezalar dolayısıyla ekiplere teşekkür etmek için trafik şube müdürlüğüne çiçek gönderdim. Bundan sonra daha dikkatli olacak ve kurallara uyacağım. Diğer sürücüleri de kurallara uymaya davet ediyorum." dedi.

selim-papaker-001.jpgrizede-8-trafik-cezasi-alan-ve-hatasini-kabul-eden-vatandastan-ornek-davranis-1.jpg