Abdulbaki Fil Güven Tazeledi

Abdulbaki Fil Güven Tazeledi
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şubesi Başkanlığına yeniden Abdulbaki Fil seçildi.

Şubat ayının son haftasında dernek binasında yapılan 4. Olağan Genel Kurul’da yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Abdulbaki Fil, yaptığı konuşmada yeni dönemin üyeler ve Rize’ye getirilecek olan yatırımlar açısından daha büyük öneme sahip olacağını söyledi.

Dernek binasında bugün düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında ildeki basın mensuplarıyla bir araya gelen Abdulbaki Fil, “Geçtiğimiz ay yapılan genel kurul sonrası beni yeniden başkanlığa layık gören üyelerimize teşekkür ediyorum. 54 şubesi, 15 bin üyesi ile 2010-2011 yıllarında Avrupa Birliği KOBİ Haftası etkinlikleri çerçevesinde birinci olan TÜMSİAD 2007 yılından beri Rize’de faaliyetlerini sürdürüyor. Şubemiz,  son iki yılda 200’e yakın etkinlik, sertifikalı eğitim programları, yabancı dil kursları ve işletmelerimizin yönetici ve personellerine eğitimi amacıyla birçok program düzenlemiştir. Ayrıca, üyelerimizin işlerini geliştirmesi amacıyla, bünyemizdeki proje geliştirme birimimizde, üyelerimiz için oluşturulan milyonlarca liralık, toplamda 16 projeye destek almıştır. Bunun yanında, çok çeşitli sosyal ve kültürel çalışmalarda kendi üzerine düşeni yapma gayretinde olmuştur. Şahsımı yeniden başkanlığa layık gören üyelerimize layık olmaya çalışacağımı, yeni yönetimimizle azim ve gayretli bir şekilde çalışacağımızı bir kez daha yinelemek isterim.” dedi.

abdulbaki-fil-tumsiad-rize-sube-baskani.20130319133857.jpg

Yapılan Olağan Genel Kurul sonrası yeni yönetim şu isimlerden oluştu: “Abdulbaki Fil, Ahmet Uzun, Murat Sadettin Türüt, Salih Serdar, Mevlana Karali, İsmail Mollamahmutoğlu, Yusuf Akgün, Ahmet Türk, Muhammet Vedat Kabil”

tumsiad-rize-subesi-yeni-yonetimi-1.jpg

Haber: Hızır İlyas Yıldırım