Abdurrahim Albayrak "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına 7 milyon TL bağışladı

Abdurrahim Albayrak "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına 7 milyon TL bağışladı
Rizeli iş insanı Abdurrahim Albayrak, "Türkiye Tek Yürek" başlıklı kampanyaya 7 Milyon TL bağışta bulundu.

Rizeli iş insanı, Galatasaray'ın eski yöneticisi ve Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Türkiye Tek Yürek" başlıklı kampanyaya ailesi adına 5 Milyon, kızı ve vefat eden torunu adına 2 Milyon TL bağış olmak üzere toplan 7 Milyon TL bağış yaptı.

Yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ile 562 radyoda yayınlanan  kampanyaya şu ana kadar ki en yüksek bağışı 30 milyar lirayla Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yaparken, Ziraat Bankası 20 milyar lira, VakıfBank 12 milyar lira, Halkbank 7 milyar lira, Turkcell 3,5 milyar lira, Cengiz Holding 2,5 milyar lira, Türk Telekom, TMSF, Borsa İstanbul Grubu ile Türkiye Sigorta 2'şer milyar lira bağışladı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum