Acı, Gözyaşı, Veda ! Hepsi Bir Arada

Acı, Gözyaşı, Veda ! Hepsi Bir Arada
Kapatılan Has Parti’nin Rize Merkez İlçe Başkanı işadamı Gökmen Mahmutoğlu, vefat eden babasını acılı bir halde gözyaşlarıyla ebediyete uğurladı.

Rize’de faaliyette bulunan Tatlıcım Pastaneleri ile Piyano Cafe Restaurant’ın ortaklarından Kapatılan Has Parti’nin Rize Merkez İlçe Başkanı işadamı Gökmen Mahmutoğlu, bu sabah saatlerinde 77 yaşında hayatını kaybeden babası Hasan Mahmutoğlu’nu dualar ve gözyaşları eşliğinde ebediyete uğurladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi görmekte iken bu sabah 05.00 sıralarında hayata gözlerini yuman Hasan Mahmutoğlu, İkindi Namazına müteakiben Pehlivantaşı Mahallesi’nde kılınan  Cenaze Namazının ardından Sunduk Mevkii (Aşağı Boztepe)de defnedildi.

hasan-mahmutoglunun-cenazesi-5.jpg

hasan-mahmutoglunun-cenazesi-1.jpg

Pehlivantaşı Mahallesi’nde kılınan Cenaze Namazına aile yakınlarının yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa, kapatılan Has Parti’nin Rize İl Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu, dönemin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, işadamları, mahalle halkı ve vatandaşlar katıldı.

hasan-mahmutoglunun-cenazesi-2.jpg

hasan-mahmutoglunun-cenazesi-3.jpg

hasan-mahmutoglunun-cenazesi-4.jpg

hasan-mahmutoglunun-cenazesi-6.jpg

hasan-mahmutoglunun-cenazesi-7.jpg

hasan-mahmutoglunun-cenazesi-8.jpg

hasan-mahmutoglunun-cenazesi-9.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Mahmutoğlu’nun Acı Günü