Afganistan’dan Kayıp Kardeşi İçin Rize’den Yardım Talebinde Bulundu

Afganistan’dan Kayıp Kardeşi İçin Rize’den Yardım Talebinde Bulundu
Afganistan’da yaşayan Seyit Ebadullah Alemi, Rize’ye çay toplamak için yola çıkan kardeşinden 45 gündür haber alamadıklarını belirterek kayıp kardeşinin bulunmasını istedi.

Afganistan’da yaşayan Seyit Ebadullah Alemi, sosyal medya üzerinden olay53 haber portalımızla iletişime geçerek çalışmak için Türkiye’ye gelen ve Antalya’ya yerleşen 22 yaşındaki kardeşi Shahabuddin Alemi’nin Antalya’dan Rize’ye çay toplamak üzere yola çıkmasının ardından kendisinden bir daha haber alamadıklarını ve hayatından endişe duyduklarını söyledi. 

45 gündür kardeşinden haber alamadıklarını  ve kardeşinden gelecek haberi beklediklerini kaydeden Seyit Ebadullah Alemi, kardeşi Shahabuddin Alemi’yi gören veya yerini bilenlerin İstanbul’da yaşayan dayıları Murat Saadet ile 0538 217 57 65 numaralı telefondan iletişime geçmelerini istedi.

Dayı Murat Saadet ise Antalya’dan Rize’ye çalışmak için giden yeğenine telefonla ulaşamadıklarını ve telefonunun kapalı bulunduğunu kaydederek, yeğeninden 45 gündür haber alamadıklarından Afganistan’da yaşayan ailenin perişan olduğunu kaydetti.

Saadet, yeğeninin en kısa zamanda bulunarak aileye mutlu haberi vermek istediklerini belirtti.

shahabuddin-alemi-kayip-afganistanli-genc.jpgshahabuddin-alemi-kayip-afganistanli-genc-001.jpg

rizze-058.jpg