Ahmet Ali Saruhan Hoca: “Kurbanlarınız Hafızlarımız İçin”

Ahmet Ali Saruhan Hoca: “Kurbanlarınız Hafızlarımız İçin”
Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kursları ve Rize İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan, “Kurbanlarınız Hafızlarımız İçin” adıyla vekalet yoluyla başlatılan Kurban hisse ve bağış kampanyasının devam ettiğini kaydetti.

Rize'nin büyük âlimlerinden ve manevi dinamiklerinden, ilim, ihlas ve gönül adamı Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendinin kurucusu olduğu Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kursları ve Rize İrşad Vakfınca 2023 yılı Kurban Bayramı öncesinde başlatılan ‘Kurbanlarınız Hafızlarımız İçin” hisse ve bağış kampanyası devam ediyor.

Rize İl Müftülüğüne bağlı olarak Rize’de faaliyette bulunan Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kursları ve Rize İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan, vekalet yoluyla Kurban Bağışlarının devam ettiğini ifade ederek bu yıl kurban hisse bedelinin 6 bin 500 TL olduğunu kaydetti.

Saruhan Hoca, 73 yıldır Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kurslarının tüm ihtiyaçlarının Rize İrşad Vakfı tarafından hayırsever vatandaşlarca karşılandığı belirterek, bu kapsamda Rize İrşad Vakfı’nın yıl boyunca adak, akika, şükür kurban hisseleri ve kurban derisi kabul ettiğini söyledi.

Vekalet yoluyla kurban kesiminde bulunacak hayırsever vatandaşların Rize İrşad Vakfı adına Albaraka’da açılmış olan TR09 0020 3000 0222 3364 0000 01 nolu hesaba hizmet bedellerini yatırabileceklerini kaydeden Saruhan Hoca, “Bugüne kadar bizlerden ve Kur’an Kurslarımızda yetişen çocuklarımızdan desteğini ve yardımlarını esirgemeyen ve hayra ortak olan tüm hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bugünde hayırsever vatandaşlarımızın bu kampanyaya yine canı gönülden destek vereceğine ve hayra ortak olacaklarına inanıyoruz. Allah yaptığımız ve yapmayı düşündüğümüz hayırları kabul eylesin.” dedi.

Saruhan Hoca, Rize İrşad Vakfı Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kursları olarak 500’ün üzerinde hafıza hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

zavendikli-hoca-kuran-kursu-kurban-bagisi.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum