Ak Adaylar Rize'de Vatandaşlarla Bir Arada‏

Ak Adaylar Rize'de Vatandaşlarla Bir Arada‏
Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal ve Osman Aşkın Bak, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Rize şehir merkezi Cumhuriyet Caddesi esnafının ziyaret eden adaylar, vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Vatandaşları ve esnafları ziyaretlerinde yoğun bir ilgiyle karşılanan Ak Parti Milletvekili Adayları, Rize’nin 7 Haziran genel seçimlerinde kendilerine desteğinin tam olduğunu söylediler.

ak-adaylar-rizede-vatandaslarla-bir-arada--1.jpg

RİZE LİDERİNE SAHİP ÇIKACAK

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal yapmış olduğu açıklamada, “Esnafımızla çok güzel görüşmelerimiz oldu. Esnafımızın partimize, doğal liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sayın Başbakanımız’a karşı çok büyük sevgi ve saygıları var. Dünyaya bir lider armağan etmiş olan Rizemizin bağrından çıkarmış olduğu bu büyük insana gerektiği şekilde sahip çıkacağını her kardeşimiz vurguluyor” diye konuştu.

ak-adaylar-rizede-vatandaslarla-bir-arada--2.jpg

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NU RİZE BAĞRINA BASTI

Rize yapılan Başbakan Davutoğlu’nun mitingine değinen Karal, “Başbakanımızı Rizeli hemşerilerimiz bağırlarına bastılar. Rize tarihi bir gün yaşadı. Rize tarihinde alışık olmadığı mitinglerinden bir tanesini yaşamış oldu. Bu yönüyle Fındıklımızdan İyidereye, İkizdere’den Hemşin’e kadar bütün hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Rizeli hemşerilerimizin desteği yanımızda olduğu müddetçe 7 gün 24 saat aralıksız çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ak-adaylar-rizede-vatandaslarla-bir-arada--3.jpg

RİZE TÜM DÜNYAYA GÜÇLÜ BİR MESAJ VERECEK

Vatandaşların kendilerine karşı ilgilerinin çok yüksek olduğunu belirten Bak, “Vatandaşlarımızla fikir alışverişi yaptık, onların sorunlarını dinledik. Ak Parti iktidarları döneminde hem Rize’mize hem Türkiye’ye çok büyük yatırımlar yapıldı, bunların karşılıklarını görüyoruz. Tüm Türkiye’ye, tüm dünyaya güçlü bir mesaj vereceğiz. Diyeceğiz ki burası Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi, biz Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’a sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın ihtiyacı var. Balkanlardan Myanmar’dan, Somali’den herkes O’nun güçlü olmasını bekliyor. Rize’mizin vereceği destek çok önemli “ şeklinde konuştu.

ak-adaylar-rizede-vatandaslarla-bir-arada--4.jpgak-adaylar-rizede-vatandaslarla-bir-arada--5.jpg