Ak-El Kuyumculuk Kandilinizi Tebrik Eder

Ak-El Kuyumculuk Kandilinizi Tebrik Eder
Kadir Gecesi'nin muhteşem havasını bir kere daha soluma fırsatı veren Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Zamanın engellenemez akışında, adeta bir fasılası, bir soluğu gibi umut ve esenlik vadeden, ayların sultanı Ramazan’ın içerisinde taht kurmuş, Kur’an’ın indirilmeye başlamasıyla müşerref olmuş Kadir Gecesi'nin muhteşem havasını bir kere daha soluma fırsatı veren Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

15 Eylül Salıyı Çarşambaya bağlayan gece Kadir Gecesi. Cenâb-ı Allah’ın bütün kullarına şâmil affının sabaha kadar sağanak sağanak yağdığı, rahmet deryalarının bütün günah ve kirleri içerisinde yok ettiği bu mübarek gece, her şeyden önce beynimizde Kur’an’la çağrışım yapmalıdır. Çünkü Kur’an’dır o geceyi bin aydan hayırlı kılan; Kur’an’dır Ramazanı on bir ayın sultanı yapan. Kur’an ki, iki dünya saadetinin tek yolu; Kur’an ki, bütün karanlıklar içinde insanlığın nuru, Kur’an ki, en yalnız zamanda en samimi arkadaş… Bütün güzellikleriyle insanlığın yanılmaz rehberi Yüce Kitabımız, mutlak doğrularıyla önümüzde durmakta. Bundan büyük bir şeref, bundan büyük bir fırsat düşünülemez.

Bütün güzelliklerin ve kulluğa dair fırsatların mezcedildiği bu mübarek zaman diliminde, Allah’ın kullarına olan ikramından, âhiret yolculuğuna hazırlanmak babından dağarcığımıza ne sığdırabilirsek kârdır diye düşünmelidir insan. Bunun adı tövbe olsun, dua olsun, namaz olsun, Kur’an okumak olsun, sadaka olsun, tebessüm olsun bir mü’min kardeşimize… Yeter ki zamanın sahibi razı olsun.

Vücud ve aklın âhengi olan Kur’an’ın gecesinde af yağmurunda ıslanmamak kul olmanın farkında olan bir inanan için mümkün değil. Kadir gecesinin kadrini bilen her mü’min bu geceden nasibini alacaktır. Cenâb-ı Allah’ın sonsuz rahmetinden daima umut içerisinde olmak, hata ve günahla geçirdiğimiz zamanların pişmanlığını yaşamak kısaca O’nun mağfiretinin kesafet kazandığı zamanlarda kul olmanın hazzını yaşamak her şeye bedeldir. Affetmeyi sevenden af dilememenin mazereti olmaz. O, Affetmeyi sevdiği gibi affedilmek için tevbeyi de emretmiştir.

Bu gecenin bütün güzelliklerinden, bütün inananların faydalanması temennisiyle halkımızın Kadir Gecesini tebrik eder, insanlık için hayırlar getirmesini temenni ederiz.

AK - EL KUYUMCULUK

akel-kuyumcu-1.jpg

Tel.: 0464. 217 47 15  Fax: 0464. 214 83 10

Kazım Karabekir Caddesi No.:25 RİZE