Ak Gençlerden Başkan Kasap'a Ziyaret

Ak Gençlerden Başkan Kasap'a Ziyaret
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Gençlik Kollarının kendisini ziyaretinde "Başkanlık sürem içerisinde inşallah Rizeli hemşerilerimle...

Ak Pari Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkerim Yazıcı ve beraberinde İl Gençlik Kolları üyeleri  Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a makamında tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, "Başkanlık sürem içerisinde inşallah Rizeli hemşerilerimle istişare içerisinde güzel çalışmaların üstesinden geleceğimize inanıyorum." dedi.

Ak Parti Rize İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı  Abdulkerim Yazıcı ve beraberinde  Gençlik Kolları üyeleri,  Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a yapmış oldukları tebrik ziyaretinde Rizeli Ak Gençlik olarak Başkan Kasap'a  Belediye Başkanlığı döneminde başarılar diledi.

ak-parti-rize-geclik-kollarindan-resat-kasapa-ziyaret-(3).jpg

Sağlıklı bir ekip çalışması ile çok daha başarılı çalışmalara imza atılabileceğinin altını çizen Gençlik Kolları Başkanı Abdulkerim Yazıcı, şahsı ve ekibi adına her daim Rize Belediyesinin yanında olduğunu belirtti.

ak-parti-rize-geclik-kollarindan-resat-kasapa-ziyaret-(4).jpg

Ziyaret esnasında gençlere bir eğitimci olarak öğütler veren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise çalışmalarla ilgili de bilgiler verirken, konuşmasında; " Başarılı bir seçim çalışmasının ardından başlamış olduğumuz Belediye Başkanlık görevimde şu aşamada yönetim kadromuzu oluşturmakla beraber bir yandan da yapacak olduğumuz projeler üzerinde çalışıyoruz. Başkan yardımcılarımız belirlendi. Teknik kadromuzu oluşturmakla beraber oluşturulan encümen komisyonlarımız da çalışmalarını kendi aralarında sürdürüyorlar. Başkanlık sürem içerisinde inşallah Rizeli hemşerilerimle istişare içerisinde güzel çalışmaların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Seçim süresi içerisinde Geçlik Kolları olarak güzel bir performans sergilediniz ve almış olduğumuz yüksek oy oranında sizlerinde katkısı olduğuna inanıyorum. İnşallah bundan sonra ki süreçte de siz değerli gençlerimizin de fikirlerini alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlere bu anlamlı ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum " dedi.

ak-parti-rize-geclik-kollarindan-resat-kasapa-ziyaret-(1).jpg

ak-parti-rize-geclik-kollarindan-resat-kasapa-ziyaret-(2).jpg

ak-parti-rize-geclik-kollarindan-resat-kasapa-ziyaret-(5).jpg

ak-parti-rize-geclik-kollarindan-resat-kasapa-ziyaret-(6).jpg

ak-parti-rize-geclik-kollarindan-resat-kasapa-ziyaret-(7).jpg