AK Gençlerden RTSO ve RTB'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Gençlerden RTSO ve RTB'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize Ticaret ve Sanayi Odası ile Rize Borsasına ziyarette bulundu.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile Rize Ticaret Borsa Başkanlığına seçilen Mehmet Erdoğan'ı ziyaret eden AK Gençlerin ilk durağı RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu oldu.

Ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Karamehmetoğlu "Sizin gibi gençlerin hele hele böylesine sıcak kanlı yaşlarda ülke meseleleri için çalışmaları bizleri son derece memnun etmektedir" ifadelerini kullandı.

ak-genclerden-saban-aziz-karamehmetogluna-hayirli-olsun-ziyareti-1.jpg

AK Gençlik adına kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı ise "Sayın başkan, sizleri daha önce de ziyaret etmek istemiştik, yalnız programlarımızın yoğunluğu ve gençlik olarak sıramızın gelmesini bekledik. Gecikmeli de olsa görevinizde başarılar diliyoruz. Sizlerden memleketimiz adına hayırlı hizmetleri bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

ak-genclerden-saban-aziz-karamehmetogluna-hayirli-olsun-ziyareti-2.jpg

Karamehmetoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Gençler ardından RTB Başkanı Mehmet Erdoğan'a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

AK Parti Rize İl Gençlik Kolu Başkanı Abdülkerim Yazıcı, ziyarette Başkan Erdoğan'a hayırlı olsun dileklerini iletirken "Sayın başkan, görevinizde bir kez daha sizlere başarılar diliyoruz. Bizler bu şehrin genç siyasetçileri olarak sizleri kendimize örnek ediniyoruz. Şehrimize sağlayacağınız en ufak bir fayda, bizlerin size olan hayranlıklarını ve çalışma azmimizi yükseltmektedir. Siyasi irade olarak elimizden geldiğince memleketimize yarar sağlayacak çalışmaları yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızda da büyüklerimiz olarak sizlerin desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

ak-genclerden-mehmet-erdogana-hayirli-olsun-ziyareti.jpg