Ak Gençlik Rize İl Başkanı Hut, YGS'ye Girecek Öğrencilere Başarı Diledi

Ak Gençlik Rize İl Başkanı Hut, YGS'ye Girecek Öğrencilere Başarı Diledi
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, 13 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)’nin öğrenci kardeşlerinin gelecekleri için büyük önem arz ettiğini kaydeden Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, bu sınavın hayatın dönüm noktalarından biri gibi gözükse de sınavda alınacak sonuca  rağmen hayat devam edeceğinden sınav stresi ve gerilime meydan verilmemesi gerektiğini belirtti.

Yarın yapılacak YGS sınavına girecek olan öğrencilere başarı temennisinde bulunarak gençlerin başarılı olacaklarına inanması ve kendilerine güvenmesi gerektiğini ifade eden Hut, “Öğrencilerimizin gelecekleri için büyük önem arz eden ve hayatlarının dönüm noktası olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 13 Mart Pazar günü yapılacaktır. Sınav strese ve gerilime neden olmamalıdır. Sınavda alınacak sonuç ne olursa olsun hayat devam edecektir. Gençlerimiz kendilerine güvenmeli ve başaracaklarına inanmalıdır. Ben, azimli çalışmanın mükâfatı olarak öğrencilerimizin her yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı olacaklarına inanıyorum.” dedi.

Hut, mesajında öğrenci velilerine hitaben çocuklarına güvenmeleri ve bu güveni söz ve davranışlarıyla kendilerine aşıması gerektiğini kaydederek, “Değerli veliler, çocuklarımızın bu uzun çalışma maratonu sonunda üniversiteyi kazanmaları hepimizin dileğidir. Çocuğunuza olan güveninizin ve sevginizin belli koşullara bağlı olmadığını, her durum ve koşulda onları sevip destekleyeceğinizi davranışlarınızla ve sözlerinizle belli etmelisiniz. Çocuklarınıza inanın, güvenin ve destekleyin. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, YGS’ye girecek olan öğrencilerimize de başarılar diliyorum.” diye konuştu.