Ak Gençlik'te Atinaspor şampiyon

Ak Gençlik'te Atinaspor şampiyon
AK Parti Pazar İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Yaklaşık 40 gün önce başlayan ve Fair-play halı sahasında gerçekleştirilen futbol turnuvasına Genç Pazarspor, Gözde Ziraat, Kirazlıkspor, Atinaspor, Zaferspor, Gençlikspor, Yönetimspor, Tokispor, Sahil Mobilya ve Karabakspor olmak üzere 10 takım katıldı.

Turnuvanın finalinde Genç Pazarspor'u 7-3 yenen Atinaspor, şampiyonluğu elde etti.

ak-genclik-futbol-turnuvasi-2.jpg

Final maçını AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Rize İl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacı, Pazar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kurt birlikte izlediler.

AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, turnuvanın ilk gününden finale kadar olan bölümünü takip ettiğini kaydederek, ''Böyle güzel bir organizeyi düzenleyen Pazar AK Parti İlçe Gençlik Kolları'nı tebrik ediyorum. Çok iyi bir kaynaşma oldu'' dedi.

Pazar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kurt da organizasyonun eksiksiz şekilde başlayıp aynı coşku ile tamamlandığını belirterek, ''Yeni oluşan ilçe gençlik kolları ile teşkilatlarımızı kaynaştırma adına bu turnuvayı düzenledik. Bundan sonra ilçe gençlik kolları olarak sportif, sanatsal ve gezi türünde birçok faaliyetimiz olacak'' diye konuştu.

ak-genclik-futbol-turnuvasi-1.jpg