AK Gençlik'ten köy ve mahalle ziyaretleri

AK Gençlik'ten köy ve mahalle ziyaretleri
AK Parti Güneysu Teşkilatınca mahalle ve köylerde toplantılar düzenleniyor.

AK Parti Güneysu İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı Seyfullah Demirkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe gençlik kollarınca mahalle ile köy ziyaretlerinde bulunularak toplantı düzenlediklerini söyledi.

Mahalle ve köyleri merkezle yakınlaştırmak ve sorunlara ortak çözüm önerileri ile yaklaşmak gayesinde olduklarını anlatan Demirkan, her hafta en az bir köyde toplantı düzenleyerek Güneysu'daki gençlerle kaynaşmak ve siyasi amaç gütmeksizin beraber birtakım sosyal etkinliklerde bulunmak istediklerini belirtti.

AK Parti Güneysu Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Aşkın Ayhan ise ortak bir amaç doğrultusunda ve Güneysulu olma bilinci ile hareket edip genç ve dinamik nüfusu bir çatı altında toplamayı hedeflediklerini anlatarak, ''Güneysu'ya bağlı tüm mahalle ve köylerdeki gençleri ortak hedefler doğrultusunda bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Kendileri ile tanışıp kaynaşmak amacı ile mahalle ve köy toplantıları gerçekleştiriyoruz. Mahalle ve köylerimizde gördüğümüz ilgiden dolayı son derece memnunuz'' dedi.