Ak Heyet Yeşil Yol'u İnceledi

Ak Heyet Yeşil Yol'u İnceledi
Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ile Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı'nın başkanlığındaki Ak heyet Yeşil Yol güzergahında incelemelerde bulundu.

Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Ak Parti İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı ve beraberindeki heyet, Çamlıhemşin ilçesinde ziyaretlerde bulunarak, ilçe sınırları içerisindeki Yeşil Yol güzergahında incelemelerde bulundu.

Çamlıhemşin'e bağlı ve yedi köyün ortak kullandığı yayla yolu güzergahı olan, Pimbilona, Boğaz Yayla, Koçdüzü ve Büyük Yayla güzergahında yerinde inceleme yapan heyete, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Karavin, Adem Yıldız, Ak Parti Çamlıhemşin İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, İl Genel Meclisi Grup Başkanı İbrahim Türüt, İl Genel Meclis Üyesi ve Katibi Cemil Kus, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Arısoy ve Ak Parti Çamlıhemşin İlçe Başkan Yardımcısı Şakir Yağcı eşlik etti.

ak-heyet-yesil-yolu-inceledi-2.jpg

PİMPİLONA, BOĞAZ, KOÇDÜZÜ VE BÜYÜK YAYLA YOLLARINI YEŞİL YOL KAPSAMINA ALMAYI PLANLIYORUZ

DOKAP Turizm Master Planı kapsamında 8 ili bir bütün olarak ele alan ve turizm merkezlerini birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi’nin Rize ili sınırlarındaki çalışmaları yakından takip eden heyet, “Rize turizminin en önemli sıçrama tahtası olacağını düşündüğümüz yeşil yol projesinin önemli güzergahlarından birinde incelemelerde bulunduk. Şuanda Fındıklı, Ardeşen, Çamlıhemşin, Çayeli ve İkizdere ilçelerimizde çeşitli güzergahlarda çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Bu güzergahı da inşallah yeşil yol kapsamına alıp 7 köyün kullandığı ve 4 yaylayı birbirine bağlayan mevcut yolunu iyileştirme çalışmalarını başlatmayı planlıyoruz” dedi.

ak-heyet-yesil-yolu-inceledi-1.jpgak-heyet-yesil-yolu-inceledi-3.jpg