Ak Merkez'den Memur Sen'e Ziyaret

Ak Merkez'den Memur Sen'e Ziyaret
Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Memur-Sen Konfederasyonu Rize il Başkanlığını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Memur-Sen Konfederasyonu Rize İl Başkanı Resul Usta ve Memur-Sen’e bağlı Sendikaların İl Temsilcileri Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte hazır bulundu.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, ”Göreve geldiğimizden bu güne Rize’de bulunan sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz, sürekli diyalog halindeyiz. Biz, Merkez İlçe Teşkilatı olarak şehrimizin bütün sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile birlikte istişareler yaparak şehrimize hizmet vermek istiyoruz. Bu anlamda bugün burada Memur-Sen Rize İl Başkanlığını ve siz değerli üyelerini ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bizleri burada ağırladığınız için şahsım ve teşkilatım adına sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ak-parti-rize-merkez-ilceden-memur-sene-ziyaret-1.jpg

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta: ”Yaklaşan seçimlerin arifesinde yoğun bir çalışma temposu içerisinde olmalarına rağmen bizlere zaman ayırıp ziyaretimize gelen Merkez İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine Memur-Sen Konfederasyonu Rize İl Başkanlığı olarak teşekkür ederim” dedi. 

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret, iyi niyet temennileri ve ortak projelerde çalışma dilekleri ile sona erdi.

ak-parti-rize-merkez-ilceden-memur-sene-ziyaret-2.20131207111609.jpg