Ak Merkez'den Ziraat Odası'na Tebrik Ziyareti

Ak Merkez'den Ziraat Odası'na Tebrik Ziyareti
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç ve yönetimini ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Rize Ziraat Odası seçimleri sonrası yeniden göreve gelen Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç ve yönetimini ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Gerçekleşen ziyarette Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt'e, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Temel Hacıömeroğlu, Hüseyin Özgün, Sinan Eyüpoğlu, Tuncay Kılıç ile Yönetim Kurulu üyeleri Resul Kuk ve Tevfik Çakır eşlik etti.

baskan-turutten-ziraat-odasi-baskanina-ziyaret-3.gif

Yeni yönetimiyle ilgili Başkan Türüt'e bilgi veren Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, "Yeni arkadaşlarla yeni bir heyecanla bir seçim geçirdik. Bizim Ziraat Odası olarak amacımız üreticiye hizmet götürmektir. Buradaki herkes üreticiye hizmet getirmek için bir araya gelmiştir. Çalışmalarımızı bu minvalde yürütmekteyiz" dedi.

baskan-turutten-ziraat-odasi-baskanina-ziyaret-2.gif

Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç ve yönetimini tebrik eden Başkan Sadettin Türüt ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "İlçe kongrelerini, il kongrelerini gerçekleştirdik ve nihayetinde önümüzde belki de Türkiye tarihinin en önemli seçimi bulunuyor. Bizde çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. AK Parti, Türk siyaset arenasında çok farklı bir işlev kazandırdı, farklı bir şablon getirdi. Tabii ki bu şablonun sahaya izdüşümünde bizlerde 365 gün gerektiği zaman yirmi dört saat bir fiil sahada tabiri caizse kılcal damarlara kadar mahalle köy teşkilatlarımızın hepsiyle birlikte her an görevin içerisindeyiz. Bu bir farklılıktır. Farklılık namına olumlu anlamda Türkiye'de son on üç yılda ortaya çıkan çok büyük olumlu gerçekler var buda onun bir parçası. Tabii ki biz ve arkadaşlarımız her biri  aynı sizlerin bu STK’larda olduğunuz gibi meslek odalarında olduğu gibi amatörce ama profesyonel bir ruhla çalışma gayretindeyiz. Herkes hakikaten kişisel işini bir tarafa koymuş ve bu iş için olumlu neler yapabilirimin peşinde sahada çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Merkeze dahil kırk altı mahallede, altmış köyde her hafta toplantı yapılıyor. Bunun dışında teşkilat rutinleri devam ediyor dahası bir çok yeni seçimi biten ve daha önce gidemediğimiz STK'ların, meslek odaların ziyaretleri var onları yapacağız. Ortaya çıkaracağımız sinerjiyle Rize'ye yapılabilecek hizmetler nelerse onları birlikte oluşturacağız, herkesin elinden tutacağız. Çünkü hakikaten biz sadece bir mecraya ait olan bir doktrine ait olan  siyasi bir hareket değiliz. Biz Türkiye'nin tamamına talip olduğumuz gibi Rize'nin tamamını da herkesle birlikte partimizin mensubu olsun veya olmasın hem siyaset yapabilmenin hem Rize hayrına olabilecek her işleyişin ve kollektif anlayışın  içerisinde bulunmak niyetindeyiz. Bu anlamda, ben odanızın, şahsınızda yönetim kurulunuzun yeni kongresinin ve sonuçlarının hayırlar getirmesini Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum ve tekrar kutluyorum" dedi. 

baskan-turutten-ziraat-odasi-baskanina-ziyaret-1.gif