AK Parti aday adaylarıyla Derepazarı’nda sahaya indi

AK Parti aday adaylarıyla Derepazarı’nda sahaya indi
AK Parti, Derepazarı’nda tüm aday adayları ile birlikte sahaya indi. İlçe Başkanı Hüseyin Topal, Derepazarı’ndaki talan belediyeciliği anlayışına ortaya koydukları birlik ve beraberlikle son vereceklerini kaydetti.

Rize’nin Derepazarı ilçesinde AK Parti Derepazarı İlçe Başkanı Hüseyin Topal, teşkilatı ve belediye başkan aday adayları Bünyamin Albayrak, Şaban Kalça, Erkan Köse, Ömer Vanlı ve Ahmet Ayhan Yıldız ile birlikte sahaya indi.

İlçe Başkanı Hüseyin Topal, yaptığı açıklamada “Tüm aday adaylarımız ile sahaya indik. Aday belirleme süreci il başkanlığımız nezdinde devam ediyor. Biz bütün aday adaylarımız ile AK Parti paydasında buluşup sahada çalışmaya başladık. Son 5 yılda Derepazarımız talan belediyeciliği ve keyfi bir yönetim anlayışıyla karşı karşıya kaldı. Yeni dönemde Derepazarı yeniden AK Parti belediyeciliği ile kalkınmaya başlayacak.” dedi.

Belediye Başkan Adayının netleşmesinin ardından aynı şekilde birlik beraberlik içerisinde sahada olacaklarını kaydeden Topal, “Derepazarımızda kaybolan 5 yılın izlerini silmek için var gücümüzle çalışacağız. Milletimizin bütününü kapsayacak, kalkınan altyapı ve üst yapısı AK Parti dönemindeki gibi olamadığı için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

ak-parti-derepazarinda-sahaya-indi-6.jpg

ak-parti-derepazarinda-sahaya-indi-5.jpg

ak-parti-derepazarinda-sahaya-indi-4.jpg

ak-parti-derepazarinda-sahaya-indi-3.jpg

ak-parti-derepazarinda-sahaya-indi-2.jpg

ak-parti-derepazarinda-sahaya-indi-1.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum