Ak Parti Adayı Kasap, Aday Tanıtım Toplantısında

Ak Parti Adayı Kasap, Aday Tanıtım Toplantısında
Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap Rize'ye gelerek partililere tanıtıldı.

Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısında, Rize Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Reşat Kasap partililere tanıtıldı. İsmail Kahraman Kültür Merkezi'ndeki aday tanıtım toplantısına Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da katıldı.

ak-parti-rize-aday-tanitimi.jpg

AK PARTİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL!

Toplantıda konuşan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, “Ak Parti benim için önemli değil ama genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan benim için çok önemlidir. Bu ülke çok önemlidir. Bu ülkenin ve çocuklarımızın geleceği için Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacımız var. Bu yüzden, onun gösterdiği aday kim olursa olsun, etrafında bütünleşip ona destek olacağım” diye konuştu.

YARGIYA TAŞIRIM

Bakırcı, Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm projesi için çok emek harcadığını, TOKİ tarafından hazırlanan tip projelerin değiştirilmesi halinde konuyu, eski belediye başkanı olarak yargıya taşıyacağını belirterek, “Eğer TOKİ’nin tip projesi değişirse, orada insanlara verdiğimiz sözü yerine getiremeyiz. Halkımıza karşı mahcup oluruz. Bu nedenle, proje değişikliği yapılırsa, eski belediye başkanı olarak konuyu yargıya taşıyacağım” dedi.

MİLLETİN BAŞINI ÖNE EĞDİRMEDİK

Bakırcı’nın ardından kürsüye çıkan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milletin emaneti hep basiret sahibi, güvenilir, iş bilen kadrolara emaneti teslim ettiğini, emaneti aldıkları 2002’den bugüne kadar da Milletin başını önüne eğdirecek hiçbir davranış içinde olmadıklarını söyledi.

Bakan, konuşması sırasında Başbakan Erdoğan’ın kendisini aradığını ve birazdan kendisiyle görüşeceğini, Başbakan’ın vereceği bilgiler doğrultusunda ilçe belediye başkan adaylarını açıklayabileceklerini söyleyerek, salonun arka kısmına geçerek Başbakan Erdoğan’la görüştü. Salona dönüşünde Başbakan’la konuşmasının içeriği hakkında açıklamada bulunmayan Bakan Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Reşat Kasap’ı kürsüye çağırdı.

hayati-yazici.20140124203237.jpg

MUHALEFETİN ŞANSI YOK

Başta iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Halil Bakırcı olmak üzere, şimdiye kadar emeği geçenlere teşekkür eden Kasap, “Muhalefet partilerini anlayabiliyorum. Rize’yi kazanma şansları olmadığından kendi siyasetlerini yapacaklar” dedi.

SEVGİ VAADEDİYORUM

Amaçlarının, Rize’yi adım adım bir dünya kenti yapmak olduğunu kaydeden Kasap, Rize’ye profesyonel belediyeciliği getireceğini söyledi. Şehir ile RTEÜ arasında belediyenin köprü vazifesi göreceğinin altını çizen Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Reşat Kasap, Rize’nin, sosyal belediyecilik anlayışı ile tarihi ve kültürel öğelerin öne çıkacağı, afet yönetimi ile trafik sorununu çözmüş marka kent olacağını ileri sürdü. Öncelikle şehrin bir envanterini çıkaracaklarını kaydeden Kasap, vatandaşlarla istişare halinde projeleri hayata geçireceklerini ifade edrek, “Size sevgi vadediyorum. Vira Bismillah” diyerek konuşmasını tamamladı.

resat-kasap.jpg

ak-parti-rize-aday-tanitimi-1.jpg

Haber: Deniz Varlı