Ak Parti Adayı Kasap, Basın Mensuplarıyla Buluştu

Ak Parti Adayı Kasap, Basın Mensuplarıyla Buluştu
Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’de görev yapan basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ak Parti Rize İl Başkanlığı’nca Gündoğdu Beldesindeki Kuzey Balık Restaurant’ta düzenlenen programa Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer ve Rize’de görev yapan basın mensupları katıldı.

ak-parti-rize-il-yonetiminden-basin-mensuplarina-yemek-2.jpg

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ın selamlama ve açılış konuşmasıyla başlayan programda Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı konuşmada insan odaklı bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını ve belediye başkanı seçildiği taktirde basın mensuplarının da eleştirileriyle önerilerine açık olacaklarını kaydetti. Belediye başkanlığı döneminde yapacağı bütün faaliyetleri basın mensuplarının izlemesini isteyen Kasap, meydana gelecek olumsuzluklarda basın mensuplarının ortaya koyacağı eleştirilerle değerlendirmelerin kendilerine de yol göstereceğini kaydetti.

resat-kasap-hikmet-ayar.jpg

ak-parti-rize-il-yonetiminden-basin-mensuplarina-yemek-1.jpg

resat-kasap.20140228201516.jpgKasap, 1 ayı aşkın bir süre sahada seçim çalışmalarını yürüttüklerini, mahalle sakinleriyle, sivil toplum ve kamu kuruluşlarını yerinde ziyaret ederek sorunları dinlediklerini ve önümüzdeki günlerde Rize için mevcut projelerini açıklayacaklarını ifade ederek, “İnsan odaklı, ulaşılabilir, tüm herkese karşı şeffaf bir belediyecilik anlayışı içerisinde olacağız. Belediyecilik anlayışımız sadece altyapı, su, yol hizmetleriyle sınırlı olmayacak. Sosyal kültürel projeleri de ortaya çıkaracak bir  belediyecilik anlayışıyla toplumun birçok katmanıyla koordinasyon görevi üstlenilecek. Belediye sınırları içerisinde yapılacak her türlü faaliyetlerde kamu kurum kuruluşları ile stk’larla paylaşımda bulunulacak. Rize ile ilgili yapılacak her türlü faaliyette eleştiriye açık bir yaklaşımda olacak ve bunu da en iyi yerine getirecek sektör basın yayın sektörüdür. Daha iyi bir Rize için bizler ne gerekiyorsa onu yapacağız. Basın mensupları da daha iyi bir Rize için aynı samimiyetle bizlere önerileriyle eleştirilerini rahatlıkla sunabileceklerdir.” diye konuştu.

Program, meslekte 10 yılı dolduran basın mensuplarıyla İl Başkanı Ayar ve Belediye Başkan Adayı Kasap’ın anlattığı anılar ve yapılan sohbetin ardından sona erdi.

ak-parti-rize-il-yonetiminden-basin-mensuplarina-yemek-3.jpg