AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığına Öztürk Atandı

AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığına Öztürk Atandı
AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığına İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Öztürk atandı.

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan’ın 2024 yerel seçimlerinde aday adaylığı dolayısıyla İlçe Başkanlığından istifa etmesiyle boşalan AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığına İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Öztürk atandı.

Öztürk’e görevi AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından tevdi edildi.

AK Parti’de Derepazarı, Çamlıhemşin, Fındıklı ve Pazar İlçe Başkanlıklarına atama yapılmıştı.

ak-parti-cayeli-ilce-baskanligina-il-yonetim-kurulu-uyesi-huseyin-ozturk-atandi.jpg

HÜSEYİN ÖZTÜRK KİMDİR?

1976 yılında Çayeli’nde doğdu.

İlk, orta öğrenimini Çayeli’de lise eğitimini Trabzon’da tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden 2001 yılında İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu.

Askerlik görevini tamamladıktan sonra 2002 yılında kurduğu Mühendislik İnşaat Ltd. Şti. firmasının yöneticisi olarak; Rize ve çevre illerde 300’ü aşkın üst yapı projesinde “Betonarme Proje Müellifi” olarak yer aldı. Üst yapı haricinde; İçme suyu , Çevre düzenleme ve bir çok alt yapı projesinde gerek, şantiye şefi gerek yüklenici firma olarak görev aldı.

İş hayatının yanı sıra çeşitli sosyal ve siyasal faaliyetlerde bulunan Öztürk,

2003 -2005 yılları arası İnşaat Mühendisleri Odası Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği,

2009-2014 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Çayeli Belediye Meclis Üyeliği ve İmar Komisyon Başkanlığı

2009-2014 yılları arası Artvin Rize ili Yerel Yönetimler Katı atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliğinde Meclis Üyeliği (ARRİKAP)

2009-2018 yılları arasında iki dönem yönetim kurulu üyeliği yaptığı Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mart 2018 seçimleri sonrası üstelendiği Meclis Başkanlığı görevini halen sürdürmektedir.

MÜSİAD Üyesi olan Hüseyin Öztürk orta seviyede İngilizce biliyor, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum