Ak Parti Derepazarı’yla Buluştu

Ak Parti Derepazarı’yla Buluştu
Ak Parti Rize teşkilatı seçim çalışmalarında Derepazarı’nda seçim irtibat bürosunun açılışıyla devam etti.

Açılış törenine, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, Kendirli Belediye Başkanı Alaaddin Serdar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Derepazarı İlçe Başkanı Mustafa Sivri katıldı.

Açılışın ardından Derepazarı’nda esnaflar ve vatandaşlar ziyaret edildi. Program sonrasında Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, Çaykur Tersane Çay Fabrikası’nda işçilerle bir araya geldi.

ak-parti-derepazari’yla-bulustu1.jpg

Tören açılışında konuşan ve Ticaret Eski Bakanı ve Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı “Türkiye siyasetinde 7 Haziran seçimleri önemli dönemeçlerden bir tanesidir. Ben inanıyorum ki aziz milletimiz ve Rizeli hemşehrilerimiz bu yürüyüşümüzü değerlendirerek 7 Haziran’ı daha da güçlü bir şekilde tahkim edecektir” dedi.

ak-parti-derepazari’yla-bulustu3.jpg

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, Çaykur Tersane Çay Fabrikası’nı ziyaretinde işçilere yapmış olduğunu konuşmada, Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu dik duruş sayesinde bu günlere geldiklerini, Türkiye’nin bu ilerleyişini istemeyenlerin olduğunu ve tekrar Türkiye’yi muhtaç konuma düşürmek istediklerini, 7 Haziran seçimleriyle birlikte vatandaşlardan alacakları destekle büyük Türkiye yolunda yürümeye devam edeceklerini söyledi.

ak-parti-derepazari’yla-bulustu4.jpg