Ak Parti Merkez İlçe Pehlivantaşı'nda

Ak Parti Merkez İlçe Pehlivantaşı'nda
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gece gündüz demeden ziyaret ve çalışmalarını sürdürüyor.

Merkez İlçe Başkanı İshak Alim'in "Her Cuma sabahı bir mahallemiz veya köyümüzü ziyaret edeceğiz" kararını aldıktan sonra hemen harekete koyulan AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı, ilk olarak Rize Merkez İlçeye bağlı Pehlivantaşı  Mahallesine konuk oldu. AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Yönetim Kurulu Üyeleri önceki sabahın erken saatlerinde Pehlivantaşı Mahallesi'ne giderek sabah kahvaltısını mahalleli ile birlikte yaptı.

pehlivantasi-mahallesi-ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatini-agirladi-5.jpg

Kahvaltı sonrası vatandaşlar ile sohbette bulunan Başkan Alim, Pehlivantaşı mahallesi Ak Parti Mahalle başkanından mahalle içi problemleri dinledi ve çözüm yollarını masaya yatırdı. Bölgede yapılan yatırımları da değerlendiren Alim, çalışmalar esnasında mahallede oluşan her hangi bir sorunun olup olmadığını, gerçekleşen çalışmaların vatandaşa nasıl yansıdığını sordu.     

pehlivantasi-mahallesi-ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatini-agirladi-8.jpg

Yaklaşık dört saat süren ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Merkez İlçe Başkanı Alim "Bizler göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, partimizin her kademesince vatandaşımızı ayağımıza getirmeyi değil, vatandaşımızın bizzat ayağına gitmeyi ilke edinmiş, varsa problemleri ve çözüm önerilerini bizzat yerlerinde görüp dinlemeyi kendimize görev edinmişiz. Zaman ayırt etmeksizin, gerek sabahın erken saatlerinde gerek gece vaktinde vatandaşımızın ayağına gitmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

pehlivantasi-mahallesi-ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatini-agirladi-2.jpg

pehlivantasi-mahallesi-ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatini-agirladi-6.jpg

pehlivantasi-mahallesi-ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatini-agirladi-7.jpg

pehlivantasi-mahallesi-ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatini-agirladi-1.jpg

pehlivantasi-mahallesi-ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatini-agirladi-3.jpg

pehlivantasi-mahallesi-ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatini-agirladi-4.jpg

pehlivantasi-mahallesi-ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatini-agirladi-9.jpg

pehlivantasi-mahallesi-ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatini-agirladi-10.jpg