Ak Parti Merkez, Ocak Ayı Danışma Toplantısını Gerçekleştirdi

Ak Parti Merkez, Ocak Ayı Danışma Toplantısını Gerçekleştirdi
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ocak Ayı Danışma Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt'ün ev sahipliğini yaptığı Ocak ayı Danışma Meclis Toplantısı İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti  Rize İl Başkan Vekili İshak Alim, İl Yönetim Kurulu ile İl Kadın kKolları, İl Gençlik Kolları, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı ve İl Genel Meclis Üyeleri, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize Eski İl Başkanları Hikmet Ayar, Yılmaz Katmer,  AK Parti Rize Eski Teşkilat Başkanı Harun Mertoğlu  ve Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Çaykent Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, belde, köy ve mahalle başkanlarıyla birlikte çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

ak-parti-rize-merkez-ilce-ocak-ayi-danisma-meclis-toplantisi.20150128203932.jpg

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, burada yaptığı konuşmada, dava arkadaşlarına 2015 genel seçimleri için "Bu imtihandan yüzümüzün akıyla çıkabilmemiz için biz cüzi irademiz dahilinde yapabileceğimizin en iyisini yapma konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve inşallah şuan teşkilat olarak başladığımız seçim çalışmalarında  mutlu sona ulaşacağız" dedi.

Türüt: "Teşkilat olarak başladığımız seçim çalışmalarında  mutlu sona ulaşacağız"

Merkez İlçe Başkanlığı faaliyet raporunun sunulmasının ardından Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, yaptığı konuşmada, "2015 yılı ve yıl içinde yapılacak olan genel seçimler kuşkusuz Türk siyasi tarihine yakın gelecekte dönülüp bakıldığı zaman en önemli kırım noktalarından biri olarak tarihte yerini alacaktır. AK Parti ailesi olarak, bunu zihinlerinde en iyi kavramsallaştırması gerekenler şüphesiz ki bizleriz. Davamızın lideri kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve tüm dava arkadaşlarının yıllardır projeksiyonunu yaptığı 2023 Türkiye'sine hızla yürünürken şüphesiz en önemli köprü  2015 genel seçimlerinde alınacak olan sonuçlar olacaktır. Biz Merkez İlçe teşkilatı olarak bunu aynı zamanda kul olabilme imtihanın bir  parçası gibi görüyoruz. Bu imtihandan yüzümüzün akıyla çıkabilmemiz için biz cüzi irademiz  dahilinde yapabileceğimizin en iyisini yapma konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve inşallah şuan teşkilat olarak başladığımız seçim çalışmalarında  mutlu sona ulaşacağız" dedi.

murat-sadettin-turut.20150128203944.jpg

Sadettin Türüt'ün ardından Kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar ve Rize Belediye Başkanı  Prof. Dr. Reşat Kasap selamlama konuşmaları gerçekleştirdi. Alaettin Serdar, konuşmasında liderinin Recep Tayyip Erdoğan, adı Adalet ve Kalkınma Partisi olan partinin gayesinin millete hizmet olduğunu kaydederek, “Sizler ve bizlerde bu anlayışla hareket etmekteyiz” diyerek, Kendirli Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

alaettin-serdar.20150128204007.jpg

Rize Belediye Başkanı  Prof. Dr. Reşat Kasap ise, Merkez ilçenin seçim çalışmalarında  çok önemli bir işlevi  olduğuna değinerek, hem belediye seçimlerinde hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde teşkilatın tüm fertleriyle içten ve samimi bir şekilde dayanışma içinde birlik beraberlik içinde çalışmalar yürüttüğünü belirtti ve belediyenin hali hazırda yürüttüğü projelerle ilgili aşamaları aktardı.

resat-kasap.20150128204034.jpg

Belediye Başkanı Reşat Kasap'ın ardından, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı protokol konuşmasında: seçilme aşamasında etkin olan herkese teşekkür ederek, göreve geldiği andan itibaren il özel idarede yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

mehmet-kazanci.jpg

Eski İl Başkanları Yılmaz Katmer ve Hikmet Ayar da selamlama konuşmaları yaptı, Katmer, AK Partinin kuruluşundan itibaren  bugüne kadar geldiği aşamalarda yaşadığı dönemi aktararak, 2015 genel seçimlerinde canla başla ev ev, kapı kapı dolaşarak,  gerekli milletvekili sayısını yakalayabilmek adına teşkilatla birlikte çalışacağını aktardı.

yilmaz-katmer.20150128204105.jpg

Ayar: "Danışma meclisleri bizim olmazsa olmaz toplantılarımızdır"

Hikmet Ayar ise konuşmasında, "Danışma meclisleri bizim olmazsa olmaz toplantılarımızdır. Bir araya geliyoruz hasbıhal ediyoruz, dertleri meseleleri mesele olmadan hallediyoruz. Çok güzel günler yaşadık, çok güzel işler başardık. Dört yıl beraber çalışarak teşkilat çalışmaları yaptık. 81 vilayette Türkiye birinciliği alan ilimizin seçim sonuçlarında Merkez ilçenin payı büyüktür. Tam kadro ile yapmış oldukları teşkilatçılık çalışmaları örnek olacak niteliktedir, bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

hikmet-ayar.20150128204117.jpg