AK Parti MKYK Üyesi Külünk: "Türkiye'siz Dünya Düzeni Kurulamaz"

AK Parti MKYK Üyesi Külünk: "Türkiye'siz Dünya Düzeni Kurulamaz"
AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk, AK Parti Rize Üniversite Teşkilatının (ÜNİAK) organize ettiği “Rize’den Yetişenler” adlı seminer programında “Allah’a hamdolsun artık Türkiye’siz dünya düzeni kurulamaz hale geldi” dedi.

AK Parti Rize Üniversite teşkilatı (ÜNİAK) tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi‘nde “Rize’den Yetişenler” adlı seminer programı düzenlendi.

Rizeli siyasilerin, bürokratların, akademisyenlerin konuk olarak katılacağı seminerin ilk konuğu AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk olurken, programa AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve il başkan yardımcıları ile akademisyenler, üniversite öğrencileri ve teşkilat mensupları katıldı.

Moderatörlüğünü İl Gençlik Kolları Başkanı Mariye Müberra Arıcı’nın yaptığı “Rize’den Yetişenler” adlı seminerde, Külünk, “Nasıl bir gelecek Nasıl bir Türkiye” konulu bir konuşma gerçekleştirdi.

Gençlerle sohbet eden ve güncel konularla ilgili değerlendirmelerde bulunan MKYK üyesi Külünk, çok güçlü bir lidere sahip olduğumuz için artık Türkiye’siz dünya düzeninin kurulamaz hale geldiğini belirterek, “Gençler yaşadığımız bu dönem çok önemli. Bulduğumuz her vakti çok iyi değerlendirmeliyiz. Çok okuyun. Özellikle tarihi konularda çok fazla okuyarak, kendinizi geliştirin. Sizler geleceğin teminatısınız. Yaşadığımız coğrafya konum olarak çok önemli. Stratejik bir noktadayız. Geçmişten günümüze yaşadıklarımızı düşünecek olursak bugün geldiğimiz noktada çok güçlü bir lidere sahip olduğumuz için artık Allah’a hamdolsun Türkiye’siz dünya düzeni kurulamaz hale geldi. Türkiye, son kale. Bu kadim coğrafyayı kaderine terketmeyen, küllerinden yeniden doğmasını sağlayan bir lider var başımızda hamdolsun. Onun 20 yılda ülkemize kazandırdığı kazanımları muhafaza etmek için çok çalışmalıyız. Günümüz teknolojisini iyi okumalıyız, iyi anlamalıyız. Dijital dünyayı çok iyi anlamalıyız. Hayatımız üzerindeki etkisini dikkate alarak, ona göre davranmalıyız ”dedi.

Program, MKYK üyesi Metin Külünk’e takdim edilen hediyelerle son buldu.

ak-parti-mkyk-uyesi-metin-kulunk-rizede-seminere-katildi-1.jpgak-parti-mkyk-uyesi-metin-kulunk-rizede-seminere-katildi-2.jpgak-parti-mkyk-uyesi-metin-kulunk-rizede-seminere-katildi-4.jpgak-parti-mkyk-uyesi-metin-kulunk-rizede-seminere-katildi-3.jpgak-parti-mkyk-uyesi-metin-kulunk-rizede-seminere-katildi-5.jpgak-parti-mkyk-uyesi-metin-kulunk-rizede-seminere-katildi-6.jpgak-parti-mkyk-uyesi-metin-kulunk-rizede-seminere-katildi-7.jpgak-parti-mkyk-uyesi-metin-kulunk-rizede-seminere-katildi-8.jpg