Ak Parti Oylarını Artırıyor Çünkü...

Ak Parti Oylarını Artırıyor Çünkü...
AK Parti Rize İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Soba, Ak Parti'nin oylarını sürekli artırmasının nedenini açıkladı.

AK Parti Rize İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Soba, Ak Parti'nin örgütçü değil, örgütlü bir teşkilat olduğunu belirterek Ak Parti'nin 12 yıl iktidarda olmasının bir tesadüf eseri olmadığını teşkilat bilinci ve disiplin sonucu ile AK Parti'nin 12 yıldır iktidarda olduğunu ifade etti. Soba, ayrıca, AK Parti'nin, kuruluşundan bugüne kadar oylarını sürekli arttırmasının bir gerçekçilik ifadesi olduğunu belirtti.

ÖRGÜTÇÜ DEĞİL, ÖRGÜTLÜ BİR TEŞKİLATIZ

AK Parti Rize İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Soba, AK Partinin 12 yıldır iktidarda olmasının bir tesadüf olmadığının altını çizerek bazı açıklamalarda bulunduğu basın açıklamasında "AK Parti kuruluşundan bugüne, istikrarlı bir şekilde millete hizmet etmeye devam ediyor." dedi.

ismail-soba-ak-parti-rize-il-baskanligi-tanitim-ve-medya-baskani.jpg

AK Parti'nin 12 yıldır iktidarda olmasının bir tesadüf olmadığını ve tesadüflerin anlık olduğunu vurgulayan Soba, AK Parti'nin, kuruluşundan bugüne kadar oylarını sürekli arttırmasının bir gerçekçilik ifadesi olduğunu belirttiği açıklamasında şunları kaydetti: Güçlü ve organize bir örgüt yapısına sahip olan Ak Parti'de teşkilat bilinci ve disiplinli tavır bizi sonuca götürmüştür. AK Parti ailesi olarak bu disiplin ile kenetlenme ve her alanda istişare hissiyatımızı, sağlamış olduğumuz  haftalık yürütme ve yönetim kurulu toplantılarında, aylık il ve ilçe danışma meclisi, il genel meclisi-belediye meclisi, ilçe başkanları ve her 3 aylık birim başkanları toplantısına ve bununla birlikte dinamik bir teşkilata borçluyuz.

AK Parti ailesi olarak örgütçü değil, örgütlü olmayı prensip edinmiş durumdayız. Zira örgütçü bir mantıkla hareket etmiş olsaydık, milletimizden bu kadar teveccüh göremezdik. Örgütçü olmak ideolojik bağnazlığı beraberinde getirir. Oysa AK Parti, kendisini tüm halka arz etme erdemini ortaya koymuştur. Yani AK Parti, herkesin AK Partili olma hakkı olduğu parolasını ortaya koymuştur.