AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin’den İlk Açıklama

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin’den İlk Açıklama
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Rize Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından ilk kez olay53’e konuştu.

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Belediye Başkan Adayı olarak kendisini açıklamasının ardından ilk kez olay53’e konuştu.

olay53 muhabirimizle sıcağı sıcağına gerçekleşen telefon görüşmesinde duygularını aktaran Metin, kendisini bu göreve layık görenleri utandırmamak için hep birlikte çalışacaklarını belirterek, 31 Mart'ta Rize’den yeni bir Türkiye rekoru hedeflediklerini söyledi.

Metin, ayrıca, “İnşallah Rize’ye hak edecek şekilde hizmet edeceğiz. En azından Allah necip milletimize karşı yüzümüzü utandırmaz inşallah. Yıllardır Rize’deyiz, Rizemiz için çalıştık. Şimdi de hep birlikte yine Rizemiz için çalışacağız. İnşallah güzel hizmetler yaparız ve bizi buraya getirenleri başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bizi bu göreve layık görenleri utandırmayız.” dedi.

rahmi-metin-003.jpg

Rahmi Metin'in öz geçmişi

Rahmi Metin, 26 Kasım 1969'da Rize'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Rize'de tamamlayan Metin, Atatürk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra Erciyes Üniversitesinde siyaset felsefesi alanında yüksek lisans yaptı.

Felsefe grubu öğretmenliği yapan Metin, 2004 mahalli idareler seçiminde AK Parti'den İl Genel Meclis Üyesi seçildi ve İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürüttü.

Çaykur Rizespor Kulübünde görev alarak spor alanında çalışmalar yürüten Metin, aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucu üyesi ve Denetleme Kurulu'nda üye olarak görev yapmaktadır.

Metin, evli ve 4 çocuk babasıdır.