Ak Parti Rize Cumhurbaşkanlığı Seçim Startını Verdi

Ak Parti Rize Cumhurbaşkanlığı Seçim Startını Verdi
Ak Parti Rize Teşkilatı, ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin startını ilçe danışma toplantılarında verdi.

İkizdere ilçesi ile İlçe Danışma Toplantılarına start veren AK Parti Rize’de ikinci İlçe Danışma Toplantısı Kalkandere’de düzenlenerek teşkilat mensuplarıyla bir araya gelindi. Toplantıda özellikle ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinildi.

Kalkandere’de düzenlenen ilçe başkanlığı toplantısına İkizdere ilçesinde olduğu gibi İl Başkan Yardımcısı Harun Mertoğlu başkanlık yaptı.

ak-parti-kalkandere-ilce-danisma-toplantisi-4.jpg

Mertoğlu başkanlığında, Kalkandere AK Parti İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkan Yardımcıları  Ahmet Dokumacı, Ali Haydar Er, İsmail Kosif, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Baltacı, Kalkandere İlçe Başkanı Erkut Tüfekçi, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Öztürk, Mustafa Uzun, Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

ak-parti-kalkandere-ilce-danisma-toplantisi-2.jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mertoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde alınan sonuçları değerlendirerek önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminin önemi hakkında bilgiler verdi. Daha sonra ilçe başkanı ve il genel meclis üyelerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından da dilek  ve temenni  bölümünde teşkilat mensuplarının soruları dinlenerek cevaplandı.

ak-parti-kalkandere-ilce-danisma-toplantisi-3.jpg