Ak Parti Rize Dev Şölene Hazır

Ak Parti Rize Dev Şölene Hazır
Ak Parti Rize İl Başkanlığı yarın yapılacak olan aday tanıtım toplantısı öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Millet, yarın Rize'de Vekilleriyle buluşuyor.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ve İlçe başkanlarıyla birlikte aday tanıtım toplantısının yapılacağı yeni kapalı spor salonunda ki son hazırlıkları kontrol etti.

İl Başkanı Avcı, Rize’de bugüne kadar yapılmış en büyük ve profesyonel salon organizasyonlarından birine imza atacaklarını belirterek, “7 Haziran seçimlerine giderken partimizin fiilen sahaya çıkacağı ve en önemli organizasyonlarından olan milletvekili aday tanıtım toplantımızı yarın saat 14.30 bu salonda gerçekleştireceğiz. Arkadaşlarımız bütün hazırlıkları tamamlamışlar. Bugüne kadar Rize’de yapılmış en büyük kapalı salon organizasyonu olarak programı planlıyoruz. 3 bin 500 ile 4 bin kişi civarında hem teşkilat mensubumuz hem de vatandaşlarımızla birlikte programı icra etmiş olacağız. Genel merkez teşkilat başkanımız Süleyman Soylu Bey de programımıza icabet edecekler. Önce milletvekili aday programımızı icra edeceğiz daha sonrada protokol konuşmalarını yaptıktan sonra partimizin yeni müzik ve sloganlarıyla birlikte milletvekili adaylarımızla milletmezin huzurunda olacağız. Şuanda da ilçe başkanlarımız ve il yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte salondaki son kontrolleri yapıyoruz. Hakikaten Rize’de bugüne kadar yapılmış en profesyonel organizasyonlardan bir tanesini gerçekleştireceğiz. Tüm halkımız davetlidir.” dedi.

muhammed-avci-001.jpg

ak-parti-rize-dev-solene-hazir-20.jpg

ak-parti-rize-dev-solene-hazir-21.jpg