Ak Parti Rize Erkenden Yollara Düştü

Ak Parti Rize Erkenden Yollara Düştü
Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı başkanlığında sabahın erken saatlerinde toplantı gerçekleştirdi.

Son 3 seçimde Türkiye rekorlarını alt üst eden Ave üst üste 3 kez Türkiye Birinciliğini elde eden Ak Parti Rize İl Başkanlığı, yeni bir rekorla 4. yıldızı takmak için büyük bir hızla sürdürdüğü çalışmaları seçim sabahında da erkenden sürdürdü. İl Başkanlığı yönetimi İl Başkanlığı binasında toplantısını gerçekleştirirken 12 ilçe koordinatörü de kendi ilçelerinde toplanarak toplantılarını gerçekleştirdi. Ak Parti'nin Rize'deki bu çalışması bugün yapılan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak parti Rize'nin yeni bir rekorla Türkiye Birinciliğini kazanacağına en büyük işaret olarak yorumlandı.

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı başkanlığında sabah 05.00’te sandık hazırlıkları için İl Başkanlığı binasında toplanan Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, toplantının ardından oy kullanımını gerçekleştirdi. İl Yönetimi üyeleri akabinde Rize’de oy kullanılan sandıkları dolaşarak sandık görevlilerine başarılar diledi.

ak-parti-rize-il-yonetim-kurulu-toplantisi-1.jpgmuhammed-avci-oy-kullanirken-001.jpgmuhammed-avci-ve-teskilat-uyeleri.jpg