AK Parti Rize İl Başkanı Alim: “Cumhurbaşkanımızı bebek katili Netenyahu ile aynı kefeye koyan bir Genel Başkanın vekilinden başka ne beklenebilir”

AK Parti Rize İl Başkanı Alim: “Cumhurbaşkanımızı bebek katili Netenyahu ile aynı kefeye koyan bir Genel Başkanın vekilinden başka ne beklenebilir”
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, şehit abisine sinkaflı küfreden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’a tepki gösterdi ve “Cumhurbaşkanımızı bebek katili Netenyahu ile aynı kefeye koyan bir Genel Başkanın vekilinden başka ne beklenebilir” dedi.

AK Parti Rize İl Danışma Meclisi Toplantısı, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ile AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun da katıldığı toplantıda AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, “Rize Teşkilatı olarak liderimize ve partimize en büyük desteği verenlerden olduk” dedi. İl Başkanı Alim, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyareti sırasında İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Meral Akşener'e tepki gösteren şehit abisinin boğazını sıkıp 'senin bacını s...rim" diye sinkaflı küfretmesine tepki göstererek, “Cumhurbaşkanımızı bebek katili Netenyahu ile aynı kefeye koyan bir Genel Başkanın vekilinden başka ne beklenebilir. Necip milletimiz kararı gerektiği şekilde gerektiği zaman meşru bir şekilde verecektir” dedi.

Teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla icra edilen toplantının selamlama konuşmasını yapan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, aile olmanın yekvücut yek fikir ve yek amaç doğrultusunda bir arada olduğunu belirterek, “Ne mutlu bizlere ki Türkiye’nin ve Rize’nin en büyük ailesi olan Ak Parti ailesinin mensuplarıyız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde seçim zaferlerinin yanı sıra büyük badireleri de milletimizin destekleriyle atlattık. Cumhuriyet tarihinin medarı iftiharı olan bu kalkınma döneminde Rizeliler ve Rize Teşkilatı olarak Liderimize ve Partimize en büyük desteği verenlerden olduk. Partimizin girdiği seçimlerin büyük çoğunluğunda Türkiye birincisi olarak bu iddiamızı da ispatladık. Yıllardır üye oranında olan açık ara birinciliğimizde bir diğer ispatlardandır. Uzun yıllardır bu ailenin bir parçası olmak, bu ailenin ortak hedefine doğru birlikte hareket etmekten duyduğum gururu ve mutluluğu ne kadar anlatsam azdır. Bu ailede kırgınlığa ve küskünlüğe asla yer yok. Hatalarımızı ve eksiklerimizi kendi içimizde konuşur, çözüme ulaştırırız. Rize teşkilatımız tüm fertleriyle dava yükünü omuzlamış ve var gücüyle Liderimizin çizdiği idealler doğrultusunda yoluna devam etmektedir. Liderimizin ülkeyi getirdiği nokta hepimizin malumudur. Boynu bükük bir ülkeyi Başı dik, korkusuz ve oyun kuran pozisyona getirmiştir. Biliyoruz ki en çokta bu gelinen noktadan rahatsız oluyorlar çünkü bu ülkenin boyun bükmesini bu ülkenin muhtaç olmasını arzulayanlar bu durumlardan yıllarca büyük kazançlar sağladı. AK Parti hükümetlerimizin, ülkemize ve ilimize dokunmaya başladığı anda başlayan büyük değişim bugün gelinen noktada bizlerin en büyük övünç kaynağı durumunda. Artık hayali olanların, o hayallere ulaşmasını destekleyen güçlü bir Türkiye var. Bu güçlü, inanan ve başaran Türkiye’nin ardında da Recep Tayyip Erdoğan var.” şeklinde konuştu.

ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-006.jpg

“Cumhurbaşkanımızı bebek katili Netenyahu ile aynı kefeye koyan bir Genel Başkanın vekilinden başka ne beklenebilir”

Konuşmasına gündeme ilişkin açıklamalarla devam eden İl Başkanı Alim, “Geçtiğimiz gün bir muhalefet partisinin grup başkan vekili şehit yakınımızın ailesine ağza alınmayacak yakışmayacak hakaretler küfürler sarf etti. Üzülerek ifade ediyoruz. Bunu buradan söylemeyi de kendimize zül adl ediyoruz. İktidar partisi olarak ta şunu arzu ederdik muhalefet partilerinin ülkemizde memleketimizde ilimizle alakalı var olan projeleri ilgili biz de eleştirmeyi ya da onlardan yol haritamızı belirlemeyi bizde arzu ederdik. Ancak maalesef muhalefetin içinde bulunduğu durumdan dolayı bugün burada bunu söylüyoruz. Şehit yakınımıza bu hakareti bu küfürleri yapan kişi doğru düzgün özür dileme erdemini dahi gösterememiştir. Ben bu salondaki herkesten şehit ailelerimizden milletimizden hatta insanlıktan özür diliyorum ama daha öncesinde terör örgütü liderine sayın diye hitap eden kürdistan sözüne ses çıkaramayan kendi içişleri bakanlığı döneminde MGK kararları harfiyen uygulanacaktır diyen, mazlumların hamisi Filistin’in dünyadaki tek savunucusu konumunda olan Cumhurbaşkanımızı bebek katili Netenyahu ile aynı kefeye koyan bir Genel Başkanın vekilinden başka ne beklenebilir. Necip milletimiz kararı gerektiği şekilde gerektiği zaman meşru bir şekilde verecektir buna inanıyoruz” diye konuştu.

ak-parti-rize-il-danisma-meclisi-toplantisi-ismail-kahraman-kultur-merkezinde-gerceklestirildi-1.jpgak-parti-rize-il-danisma-meclisi-toplantisi-ismail-kahraman-kultur-merkezinde-gerceklestirildi-8.jpgak-parti-rize-il-danisma-meclisi-toplantisi-2-001.jpgak-parti-rize-il-danisma-meclisi-toplantisi-6-001.jpgak-parti-rize-il-danisma-meclisi-toplantisi-7-001.jpg