Ak Parti Rize İl Başkanı Avcı: Bu Adice Bir Yalandır VİDEO İZLE

Ak Parti Rize İl Başkanı Avcı: Bu Adice Bir Yalandır VİDEO İZLE
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “Yalancının mumu yatsıya kadar yanar” atasözünü aratmayacak bir şekilde yalan ve iftiraya yönelen CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık ile MHP Rize Milletvekili Adayı Cem Kazmaz’ın iftiralarına cevap verdi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “Yalancının mumu yatsıya kadar yanar” atasözünü aratmayacak bir şekilde yalan ve iftiraya yönelen CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık ile MHP Rize Milletvekili Adayı Cem Kazmaz’ın kendisine yönelik asılsız iftiralarına Pazar ilçesinden cevap verdi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak ile birlikte Rize’nin Pazar ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı. İlçeye bağlı Sessizdere köyünde köy muhtarı ve köylülerle bir araya gelen Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık ile MHP Rize Milletvekili Adayı Cem Kazmaz’ın kendisine yönelik asılsız iftiralar içeren “AK Parti Rize İl Başkanlığı 550 muhtara mektup göndererek AK Parti’ye oy vermeyenleri tespit edin. Biz onlara gerekeni yapacağız”  şeklindeki ifadelerin  adice bir yalan olduğunu söyledi.

AVCI: BU ADİCE BİR YALANDIR

Avcı, Seslidere köyü sakinlerine yönelik yaptığı konuşmada, “Muhalefet partisinin iki tane adayının ulusal basına düşürdüğü bir açıklamayı gördüm. Kenan Bıyık ve Cem Kazmaz. İsimlerini de veriyorum buradan. Taraf Gazetesine daha sonra Zaman Gazetesine ve daha sonra Kanal D’ye falan da yayınlandığını söylüyorlar. ‘Rize İl Başkanı 550 tane muhtara mektup göndererek Ak Partili olmayan vatandaşları tespit edin. Biz onlara gerekeni yapacağız’ diye tehditte bulunduğumu söylüyorlar. Muhtarımız da buradadır. Bilmiyorum benden mektup gitmiş midir kendisine. Ama Muhtarlar Derneği Başkanımızı aradım. Kendisine de söyledim. Ya gönderdiğim mektupları çıkarın. Bunları açıklayın. Eğer göndermemişsem de bunun adi pespaye bir yalan olduğunu millete anlatın dedim. Ve bunu buradan bir kere daha söylüyorum. Kesinlikle biz hiç kimsenin oyuna karışmadık. Hiç kimsenin özgür iradesine, hiç kimsenin vicdanına karışmadık karışmayı da düşünmüyoruz. Biz sadece hizmet ürettik, eser ürettik ve bu eserin karşılığında vatandaşın bize olan teveccühünü gördük başka da hiçbir şey yapmadık. Onun için seçime 3 gün kala bu yalanların daha da artacağını hepimiz biliyoruz, hepimiz görüyoruz. Ama bunu benim ağzımdan bir kere daha duymanızı özellikle istedim. Kesinlikle böyle bir şey yoktur. Bu adice bir yalandır. Bunu da buradan bir kere daha ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

AVCI: MİLLET RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I SİZE YEDİRMEZ

Avcı, konuşmasının devamında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oynanan oyunlara dikkat çekti ve seçim öncesi son noktaya gelindiğini ifade ederek, “Özellikle bütün Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan üzerinde oynanan oyunların hangi aşamaya, hangi raddeye geldiğini biliyoruz. Daha bir hafta öncesinde bir partinin genel başkanı Gezi olaylarının sürükleyicilerinden olan birisi ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı iple mi asalım yoksa kazığa mı oturtalım biz bunu düşünüyoruz şu anda. Eninde sonunda Recep Tayyip Erdoğan asılacaktır’ gibi bir açıklamada bulundu. Millet, Recep Tayyip Erdoğan’ı size yedirmez, Seslidere’den haykırıyoruz. Millet, Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik bir şekilde durmaya devam ediyor. Mısır’da Mursi’ye ne yaptılarsa Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’a aynısını yapmak istediler ama Elhamdülillah milletimiz dimdik bir şekilde Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durdu, durmaya da devam edecektir.” dedi.