AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Arıcı, Genel Merkez MKYK Üyeliğine Atandı

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Arıcı, Genel Merkez MKYK Üyeliğine Atandı
AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mariye Müberra Arıcı, Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK Üyeliğine atandı.

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mariye Müberra Arıcı, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeliğine atandı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mariye Müberra Arıcı'yı ilk tebrik eden Rize İl Başkanı Hikmet Ayar oldu.

İl Başkanı Ayar, İl Gençlik Kollarının toplantısına katılarak Arıcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Arıcı’dan boşalan AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığına atama yapılıncaya kadar İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Arif Berber vekaleten görev yapacak.

ak-parti-rize-il-genclik-kollari-baskani-av-mariye-muberra-arici-ak-parti-genclik-kollari-genel-merkez-merkez-karar-ve-yonetim-kurulu-mkyk-uyeligine-atandi-3.jpgak-parti-rize-il-genclik-kollari-baskani-av-mariye-muberra-arici-ak-parti-genclik-kollari-genel-merkez-merkez-karar-ve-yonetim-kurulu-mkyk-uyeligine-atandi-2.jpgak-parti-rize-il-genclik-kollari-baskani-av-mariye-muberra-arici-ak-parti-genclik-kollari-genel-merkez-merkez-karar-ve-yonetim-kurulu-mkyk-uyeligine-atandi-1.jpgak-parti-rize-il-genclik-kollari-baskani-av-mariye-muberra-arici-ak-parti-genclik-kollari-genel-merkez-merkez-karar-ve-yonetim-kurulu-mkyk-uyeligine-atandi-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum