AK Parti Rize İlçe Teşkilatları İftarda Bir Araya Geliyor

AK Parti Rize İlçe Teşkilatları İftarda Bir Araya Geliyor
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte AK Parti Rize İlçe teşkilatları da düzenledikleri iftar programlarında bir araya geliyor.

AK Parti Rize İlçe teşkilatlarından Çayeli'nin ardından Fındıklı da iftar programı düzenledi. İftar programlarına Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı da katılarak ilçe teşkilatlarıyla bir araya geliyor. 

Önceki akşam Fındıklı'da düzenlenen iftar programına AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, İlçe Başkanı Ali Süleyman Toraman, Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok  sayıda teşkilat mensubu katılırken, dün akşam ise Çayeli ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında partililer bir araya geldi. Buradaki iftar programına, Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, İl Başkanı Muhammed Avcı, Madenli Belde Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu, İlçe Başkanı Ali Kar, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok  sayıda teşkilat mensubu katıldı.

image-20160612031223.jpeg

İftar programlarında partililere yönelik yapılan konuşmalarda AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, geleneksel hale gelmiş olan ve her Ramazanda düzenlenen  iftar programlarında teşkilat mensuplarıyla bir araya  gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Her zaman olduğu  gibi Ramazan ayında da esnaf ziyaretlerimizi, vatandaşlarla olan iletişimimizi çok kaliteli  ve nitelikli  bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bugün milletvekilimiz Hikmet Ayar’la birlikte Rize merkezde esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Ve hakikaten milletin güvenine mazhar olmuş bir parti olduğumuzu bugün yine esnaf arkadaşlarımızın hem söylemlerinden hem eylemlerinden müşahede etmiş olduk. Ama bu mazhariyet karşılıksız ve sonsuz değildir. Biz vatandaşımıza ilgi gösterdiğimiz sürece, vatandaşlarımızdan da aynı alakayı bekleyebiliriz.” dedi.

image-20160612031549.jpeg

Rize Milletvekili Hikmet Ayar ise, “Bu muhteşem kalabalıkla birlikte iftar programlarımızı icra etmek bizleri son derece memnun etmektedir. Ramazan ayında Ankara’daki çalışmalarımızdan fırsat buldukça siz değerli teşkilat mensuplarımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” diye konuştu.

image-20160612031454.jpeg

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da,  “Bu dava uğrunda omuz omuza yürüdüğümüz ve mücadele ettiğimiz siz değerli teşkilat mensuplarımızla birlikte bu mübarek günlerde bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Elimizden geldiğince sık sık sizlerle bir arada olmaya çalışacağız. Bu birlikteliğimiz var olduğu  sürece daha büyük başarılara koşacağız. ”  ifadelerini  kullandı.

image-20160612032017.jpeg

image-20160612031920.jpeg

image-20160612031818.jpeg

image-20160612031653.jpeg