AK Parti Rize Kadın Kolları İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Rize Kadın Kolları İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Rize Kadın Kolları İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile köy temsilcileri katıldı.

ak-parti-rize-kadin-kollari-il-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi-2.jpg

ak-parti-rize-kadin-kollari-il-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi-1.jpg

Kadınların Siyasetteki yeri önemli

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ise konuşmasında, Kadınların teşkilatlarındaki yeri ve önemine değinerek  İşinizi gücünüzü bırakarak bu toplantıya iştirakinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Kadın:  bir aile içerisinde önce kız çocuğu sonra kızkardeş, eş,  ana, anneanne,  ve babaannedir ;  Kısacası hayatın yarısından fazlasıdır. Bunun içindir ki teşkilatlanmamızda da kadınlarımıza verilen önem gözler önündedir. Dedi.

Ayar,  sözü fazla uzatmak istemediğini ve sizlerin dilek ve temennilerini soru cevap şeklinde dinlemek istediklerini söyleyerek sözü Divan Başkanlığına bırakarak kürsüden ayrıldı.

hikmet-ayar.20121117160312.jpg

Ülkemize 60 ila 90 bin ton arası sokulan Kaçak çay konusuna değinerek her birimizin lokmasından bir parça alıyorlar, kaçak çay’a karşı vatandaşın duyarlılığının çok büyük önemi olduğuna dikkat çeken Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, kanunlara uyulması gerektiğini belirtti. Bakırcı'nın eğer bu bölgede çay yoksa hepimiz sıkıntıdayız sözleri salonu dolduran Ak partili hanımlardan büyük alkış aldı. Belediye Başkanı Bakırcı, Belediye hizmetlerinden de bilgi vererek toplantının Ülkemize ve İlimize hayırlı olmasını temenni etti.

halil-bakirci.20121117160324.jpg

ak-parti-rize-kadin-kollari-il-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi-3.jpg

ak-parti-rize-kadin-kollari-il-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi-4.jpg