Ak Parti Rize Kongresi Böyle Geçti

Ak Parti Rize Kongresi Böyle Geçti
Başbakan Erdoğan’ın da katıldığı ve Rize tarihinin stadda yapılan ilk kongre olmasının yanında en coşkulu, en kalabalık kongresi olarakta tarihe geçen Ak Parti Rize İl 4. Olağan Kongresi’nde...

Başbakan Erdoğan’ın da katıldığı ve Rize tarihinin stadda yapılan ilk kongre olmasının yanında en coşkulu, en kalabalık kongresi olarakta tarihe geçen Ak Parti Rize İl 4. Olağan Kongresi’nde Başkan Hikmet Ayar ve ekibine delegeler tam destek verdi.

ak-parti-rize-il-kongresi.jpgHaftasonu Rize Yeni Şehir Stadı’nda gerçekleşen kongrede divan heyeti AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti Rize İl Seçim Teşkilat Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim ve AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı’dan oluşurken kongreye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Sağlık Bakanı Dr. Recep Akdağ ile Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Rizeli Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal, Kocaeli'nin Rizeli Milletvekili Zeki Aygün ve bazı illerin milletvekilleri ile Rize, Artvin, Trabzon başta olmak üzere çok sayıda il, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, davetliler, partililer ve on bini aşkın vatandaş katıldı.

erdogan-rizede-1.20120516042116.jpg

ak-parti-rize-il-kongresi-protokol.jpg

ak-parti-rize-il-kongresi-taraftarlar.jpg

Hikmet Ayar başkanlığında tek liste ile gidilen kongrede Başkar Ayar, yönetim kurulu listesini 40’a çıkarırken önceki yönetimden 14 kişi yeni yönetimde yer almadı. 639 delegeden 613’ünün katıldığı kongrede Hikmet Ayar ve yönetimi 613 delegenin de oyunu alarak inanılması zor bir rekora imza attı. Delegeler, Ayar ve ekibine tam destek vererek 613 oyla yeni yönetimi seçti.

erdogan-rizede-2.20120516041858.jpg

Ak Parti Rize İl Yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Hikmet Ayar, Davut Birben, Muhammet Avcı, Harun Mertoğlu, Melehat Taşpınar,  Murat Sadettin Türüt, Ali Fuat Yıldırım, Süleyman Razıoğlu, Filiz Bayraktaroğlu, Ahmet Dokumacı, Gafur Karaali, Musa Serdaroğlu, Handan Usta, Selim Kandemir, Alaettin Serdar, Mehmet Şehitoğlu, Fatma Karasüleymanoğlu, Yakup Samangül, İsmail Kosif, Savaş Tabak, Leyla Veysioğlu, İsmail Soba, Erdal Genç, İsmail Şentürk, Yasemin Suyabatmaz, Sabit Karafazlı, Sinan Oğur, Şaban Yılmaz, Kezban Kandil, Mehmet Emin Karadağ, Ali Haydar Er, Himmet İstif, Nurgül Beşikçi, Reşat Başkan, Ahmet Çevik Ocaklı, Murat Artan, Melek Diren, Ali Avcılar, Hüseyin Baltacı, İbrahim Öztürk.

ak-parti-rize-il-kongresi-taraftarlar-1.jpg

ak-parti-rize-il-kongresi-taraftarlar-2.jpg

tenzile-ana-pankarti-ak-parti-rize-il-kongresi.jpg

RİZE YENİ ŞEHİR STADI'NDAKİ KONGREDEN DİĞER FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Ak Parti Rize'nin Yeni Yönetim Listesi 

Erdoğan Ak Parti Rize Kongresi'nde

Başbakan Gündoğdu'da Noktayı Koydu! - VİDEO