Ak Parti Rize Merkez'de İlk Toplantı

Ak Parti Rize Merkez'de İlk Toplantı
Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetimi ilk kez toplandı.

Geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştiren AK Parti Rize Merkez İlçe Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt başkanlığında ilk tanışma toplantısını gerçekleştirdi.

10 Kasım 2014 Pazartesi günü Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde, AK Parti Grupbaşkan vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti MKYK Üyesi Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Teşkilat Başkanı Avukat Harun Mertoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı ve İl Genel Meclis Üyeleri, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Çaykent Belediye Başkanı Hasan Kara,Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Belde, köy ve mahalle başkanları Sivil Toplum kuruluşları ile birlikte çok sayıda teşkilat mensubunun katıldığı kongreden sonra, AK Parti Rize Merkez İlçe yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt başkanlığında AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda  ilk tanışma toplantısını gerçekleştirdi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-yonetimi-ilk-toplantisini-gerceklestirdi-1.jpg

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelerinin tanışma toplantısına Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti MKYK Üyesi Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, İl Başkanı Hikmet Ayar ve İl Teşkilat Başkanı Avukat Harun Mertoğlu'da  katılım sağladı. Yeni yönetimle tek tek tanışarak, başarılar diledi. Yazıcı, toplantıda AK Partinin 13 yıllık icraatlarına değinerek, bu aşamalara kolay gelinmediğini vurguladı.

ak-parti-rize-merkez-ilce-yonetimi-ilk-toplantisini-gerceklestirdi-2.jpg

Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, AK Parti İl başkanlığı salonunda gerçekleştirilen toplantıda: Kongrelerin ayrıştırıcı değil birleştirici özelliklerine değinerek yeni yönetimin özelde Rize'mize genelde ise tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Türüt, sözlerine şöyle devam etti: "Yeni yönetim kurulu üyelerimizle çıktığımız bu yolda hayırlı hizmetlere imza atarak, yeni biten kongre süreciyle birlikte Merkez İlçe yönetimimizle 2015 genel seçim çalışmalarının stardını vermiş bulunuyoruz" dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-yonetimi-ilk-toplantisini-gerceklestirdi-3.jpg