AK Parti Rize Milletvekili Adayı Av. Mertoğlu Kalkandere'de

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Av. Mertoğlu Kalkandere'de
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Av. Harun Mertoğlu, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla çalışmalarına Kalkandere’den başladı.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Av. Harun Mertoğlu, partisinin Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız ve ilçe yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, seçimin özelde Rize ve genelde Türkiye açısından öneminden bahsetti.

“2023 TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUYLA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE YOLA DEVAM EDİYOZ”

Mertoğlu, ilçe başkanlığında yaptığı konuşmada, “Aday adaylığı sürecinde son ziyaretimi Kalkandere’ye yapmıştım. Şimdi de aday olarak ilk ziyaretimi Kalkandere’ye yapıyorum. 2023 Türkiye yüzyılı vizyonuyla, Rize olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oy oranıyla gerekli desteği vereceğimize inanıyorum.” dedi.

“RİZE 14 MAYIS’TA GÜÇLÜ BİR DURUŞ SERGİLEYECEK”

AK Parti Rize İl Başkanı Ayar ise konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin Rize’ye ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, vatandaşların büyük teveccühüyle birlikte Rize’nin güçlü bir duruş sergileyeceğini söyledi.

Mertoğlu, AK Parti Kalkandere İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım ve ilçe teşkilatıyla birlikte düzenlenen iftar programına katıldı.

ak-parti-rize-milletvekili-adayi-av-harun-mertoglu-14-mayis-genel-secimleri-icin-calismalarina-kalkandereden-basladi-4.jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-av-harun-mertoglu-14-mayis-genel-secimleri-icin-calismalarina-kalkandereden-basladi-5.jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-av-harun-mertoglu-14-mayis-genel-secimleri-icin-calismalarina-kalkandereden-basladi-2.jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-av-harun-mertoglu-14-mayis-genel-secimleri-icin-calismalarina-kalkandereden-basladi-3.jpgzavendikli-mustafa-hoca-kuran-kurslari-baskani-ahmet-ali-saruhan-hayirsever-vatandaslara-yardim-cagrisinda-bulundu-5-003.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum