Ak Parti Rize STK Temayülünde Kaç Kişi Oy Kullandı?

Ak Parti Rize STK Temayülünde Kaç Kişi Oy Kullandı?
AK Parti Rize milletvekili adaylarının belirlenmesi için yaptığı temayül yoklamasında, sivil toplum kuruluşları (STK)’ların oy kullanma işlemi sona erdi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye'de milletvekili adaylarının belirlenmesi sürecinde değerlendirmeye alınmak üzere sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine yönelik Rize'de de temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Rize Kültür Park Altın Salon’da sabah 09.00’da başlayan oy verme işlemi 17.00’da sona erdi.

9 sandıkta oy kullanma işleminin gerçekleştiği temayül yoklamasında 1001 kişi oy kullandı. Oy zarfları, Ak Parti Genel Merkezine gönderilip orada sayım ve tasnifi yapılacak.

ak-parti-rize-stk-temayulu-1.jpg

Sivil toplum kuruluşu başkanları STK’lara yönelik yapılan temayülden oldukça memnun olduklarını ifade ederek, AK Partinin STK’lara yönelik yapmış olduğu bu uygulamanın diğer partilere de örnek olmasının gerektiğini vurguladılar.

Demokratik toplum olmanın gereği olarak sivil toplum kuruluşlarına da milletvekili belirlemede söz verildiği için AK Parti’ye teşekkür ettiler. Bu temayülle birlikte toplumun önemli bir kısmını temsil eden STK’ların milletvekili aday belirlemede görüşlerinin alınmasının önemi gözler önüne serildi.

STK üyeleri toplumun sosyal, ekonomik ve kültürel alanda faaliyetlerini yanı sıra milleti temsil noktasında da görüşlerinin alınması herkes tarafından takdirle karşılandı.

STK temayül yoklaması ile ilgili değerlendirme açıklamasını ise Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile görüşmek üzere Ankara'da bulunan ve bu akşam Rize'ye dönecek olan Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, yarın (Salı) yapacak.

ak-parti-rize-stk-temayulu.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

AK PARTİ RİZE STK TEMAYÜL FOTOĞRAFLARI

AK Parti Rize’de STK Temayülü Başladı