AK Parti Rize’de 3’ü İl Başkan Yardımcısı 7 Yönetici Koronavirüse Yakalandı

AK Parti Rize’de 3’ü İl Başkan Yardımcısı 7 Yönetici Koronavirüse Yakalandı
AK Parti Rize’de 3’ü il başkan yardımcısı 4’ü yönetim kurulu üyesi 7 yönetici koronavirüse yakalandı. Kentte koronavirüs kaynaklı ölümler de hızla artmaya devam ediyor.

AK Parti Rize İl Başkan Yardımcılarından Reşit Karavin, Yunus Çoruh ve Kenan Yelkenci ile yönetim kurulu üyeleri Şaban Turgut, Nuğman Toprak, Recep Ali Hapeloğlu ve Ensar Ekşi’nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif çıktı.

İl Başkan Yardımcısı Reşit Karavin ile Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Şaban Turgut’un tedavi süreçleri devam ederken, diğer yöneticilerin ise tedavi süreçleri tamamlandı.

İl Başkan Yardımcısı Karavin’in kardeşi aynı zamanda ÇAYKUR Rizespor Kulubü Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Karavin de Kovid-19 testi pozitif çıktığından tedavi altında bulunuyor.

Kentte, basın camiasının sevilen isimlerinden Ardeşen'in Sesi Gazetesi ve Matbaası imtiyaz sahibi Ahmet Özcan Kovid-19’a bağlı olarak hayatını kaybederken, basın camiasının renkli isimlerinden Muhammed Delal ile Ardeşen Belediyesi Basın Danışmanı Gazeteci Salih Navdar’ın ise tedavisi devam ediyor.

CHP Ardeşen İlçe Başkanı Ö.Faruk Buçan’ın annesi Nedime Buçan da Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybederken, Rize il genelinde günlük Kovid-19 vakaları 300 dolayında seyrediyor.

resit-karavin-yunus-coruh-kenan-yelkenci-saban-turgut-nugman-toprak,-recep-ali-hapeloglu-ve-ensar-eksi-ak-parti-rize’de-3’u-il-baskan-yardimcisi,-4’u-yonetim-kurulu-uyesi-7-yonetici-koronaviruse-yakalandi.jpg