AK Parti Rize’de Aday Adaylığı Başvuruları Devam Ediyor

AK Parti Rize’de Aday Adaylığı Başvuruları Devam Ediyor
31 Mart 2024’te yapılması planlanan Mahalli İdareler Seçimi’nde AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuruları devam ediyor. Bu kapsamda Rize'nin Çayeli ilçesinde 4 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Rize'nin Çayeli ilçesinde 2 kişi, ilçeye bağlı Madenli ve Büyükköy Beldelerinden ise 1’er kişi olmak üzere belediye başkan aday adaylığı için 4 kişi başvuruda bulundu.

Volkan Beyaz ve İsmail Aslan Çayeli Belediye Başkanlığı için, Bayram Ali Sarı Madenli Belediye Başkanlığı için, Musa Çağıran ise Büyükköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Çayeli İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk, aday adaylarına çıkmış oldukları yolda başarılar dileyerek başvuru dosyalarını teslim aldı.

volkan-beyaz-huseyin-ozturk.jpg

ismail-aslan-huseyin-ozturk.jpg

bayram-ali-sari-huseyin-ozturk.jpg

musa-cagiran-huseyin-ozturk.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum