Ak Parti Rize'de İkinci Başvuru

Ak Parti Rize'de İkinci Başvuru
AK Parti Rize'de milletvekili aday adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte ilk başvuruyu yapan eski İl Başkanı Hikmet Ayar'ın ardından ikinci başvuru ise İlyas Gör tarafından AK Parti Rize İl Başkanlığında gerçekleştirildi.

İlyas Gör'ün dosyasını İl başkanı Muhammed Avcı teslim aldı. İlyas Gör'e başvurusu sırasında ailesi eşlik etti.

İlyas Gör adaylık müracaatı sırasında yaptığı açıklamada:Yeni Türkiye yolunda hedefimiz lider ülke 2023 vizyonuna ulaşmak için Adalet ve Kalkınma Partimizden Rize Milletvekili aday adayı olarak yola çıktık. Duamız odur ki ya Rab yolumuzu ve sonumuzu hayırlı eyle milletimize hizmetkar olma yolunda bizlere sabır ve başarılar nasip eyle" dedi. İl Başkanı Muhammed Avcı, ise yaptığı açıklamada : "Cenabı Allah çıkmış olduğu bu yolda İlyas Bey'e başarılar nasip eylesin. Ben vermiş olduğu bu kararın partimize, ilimize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim. Aday adaylığı süresince yapacağı çalışmalarda kendisine başarılar diliyorum" dedi.

ilyas-gor-muhammed-avci-rize.jpg

İlyas Gör'ün özgeçmişi

1961 Rize doğumlu.

İlk ve orta öğrenimimi Kendirli'de tamamladı.

1980 Rize lisesi mezunu. 2008 yılında Çaykur'dan emekli oldu.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

1989-1995 yılları arasında Refah Partisi Rize Gençlik Kolları başkanlığı yapıp, Milli Gençlik vakıflarında faali Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu.

2008 yılında AK Partiye katılarak 2009 yerel seçimlerinde AK Partiden Kendirli Belediye Meclis üyeliğine kontenjan adayı olarak seçime girdi. 2012-2014 yılları arasında AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu yedek üyeliği yaptı.

ilyas-gor-aday-adayi.20150213165925.jpg