AK Parti Rize'de Meclis Adaylığı İçin 7 İstifa. İşte Rize İl Genel Meclis Başkan Adayı

AK Parti Rize'de Meclis Adaylığı İçin 7 İstifa. İşte Rize İl Genel Meclis Başkan Adayı
AK Parti Rize'de 5'i il başkan yardımcısı 7 yönetim kurulu üyesi 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Rize İl Genel Meclis Üyeliği ve Rize Belediyesi Meclis Üyeliği adaylığı için görevlerinden istifa etti.

olay53 haber muhabirimizin edindiği bilgiye göre, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Av. Ali İmran Büyük'ün Rize İl Genel Meclis Üyeliği için görevinden istifa ederek Rize İl Genel Meclis Başkan Adayı olacağı öğrenildi. Büyük'ün yanı sıra 4 il başkan yardımcısı ve 2 yönetim kurulu üyesinin de 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde İl Genel Meclis Üyesi ve Rize Belediyesi Meclis Üyeliği adayı olmak için görevlerinden istifa ettikleri bilgisine ulaşıldı.

İstifa eden isimler ve adaylıkları:

İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Av. Ali İmran Büyük: Rize İl Genel Meclis Üyeliği ve Rize İl Genel Meclisi Başkan Adayı (Merkez İlçe)

İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Reşit Hapeloğlu: Derepazarı İlçesi Rize İl Genel Meclis Üyeliği

İl Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Şaban Turgut: İkizdere İlçesi Rize İl Genel Meclis Üyeliği

İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Reşit Karavin: Rize Belediyesi Meclis Üyeliği

İl Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Hüsnü Kamil Bakır: Rize Belediyesi Meclis Üyeliği

İl Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Azaklı: Rize Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeliği

İl Yönetim Kurulu Üyesi Türkan Balcı: Rize Belediyesi Meclis Üyeliği

Ayrıca, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel'in de yerel seçimlerde yeniden Rize Belediye Meclis Üyesi adayı olacağı bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
34 Yorum