AK Parti Rize’de STK’larla Bir Araya Geldi

AK Parti Rize’de STK’larla Bir Araya Geldi
AK Parti Rize İl Teşkilatı tarafından Kültür Park’ta düzenlenen toplantıda Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya gelindi. Toplantıda Türkiye’nin istikrarının devamı için birlik ve beraberlik mesajları çıktı.

Toplantıya; AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize Eski Milletvekili Abdulkadir Kart ve Rize’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

ak-parti-rize’de-stk’larla-bir-araya-geldi-(3).jpg

ak-parti-rize’de-stk’larla-bir-araya-geldi-(1).jpg

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti döneminde tüm STK'ların görüşlerine önem verdiklerini ve Rize'de birlik beraberliği sağlayarak önemli yatırımlara imza attıklarını kaydettiği konuşmasında, “3 Kasım 2002’den sonra tedricen bir dönüşüm yaşamaya başladık. Eski tarz siyaseti rafa kaldırarak, şehri ilgilendiren bütün siyasal kararların merkezine sivil toplum örgütlerini entegre ettik. Bu sayede Rize’miz birlik ve beraberliğini tesis etmiş oldu. Yatırımları ve son derece mega projeleri bu birlik beraberliğimizi tesis ettikten sonra kazandık” ifadesinde bulundu.

muhammed-avci-007.jpg

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ise, 7 Haziran seçimlerinde milletin sağduyusuna güvendiğine vurgu yaparak, “Eminim ki 7 Haziran Pazar günü gerçekleşecek Türkiye’nin büyük seçiminde, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılı olan 2023 için, İstanbul’un fethinin 600’üncü yılı 2053 için ve Türklerin Anadolu topraklarına geldiği 1000’inci yıl olan 2071’e zemin hazırlayacak bu seçimlere gelecek nesilleri, Türkiye’nin büyüklüğünü ve refahını kullanarak tercihinizi kullanacaksınız. Buna içtenlikle inanıyorum”

hayati-yazici-004.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal da ülkede istikrarın sürmesi için Ak Parti iktidarına ihtiyacı olduğunu belirterek, “Ülkemizin istikrarının devam etmesi, Türkiye’nin bir dünya ülkesi olma yolundaki kararlılığının devam edebilmesi için 7 Haziran günü sizi özel bir hassasiyete davet ediyorum”

hasan-karal-011.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar'sa Rize'nin Türkiye'de ayrı bir önemi olduğundan 7 Haziran'da tüm gözlerin Rize sonuçlarında olacağını ifade ederek, “Bütün Türkiye’nin gözü seçimlerde Rize’nin üzerinde olacaktır. 7 Haziran seçimlerinin özelde Rize’mizi genelde tüm insanlığımızı mutlu kılacak bir sonuca ulaşmasını temenni ediyorum”

nusret-bayraktar-004.jpg

Rize için Ak Parti'nin yapacağı bir çok yatırımın birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğini kaydeden AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, “Bu birlik beraberliğimiz devam ettiği sürece, Rize için söyleyecek çok sözümüz, yapacak işimiz olacaktır” şeklinde konuştu.

hikmet-ayar-008.jpg

Programdaki konuşmacılar arasında yer alan AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak da konuşmasında, “Türkiye’nin gelişmesi ve yenilenmesi için, yeni anayasa için, istikrar sürsün Türkiye büyüsün diyoruz. 7 Haziran seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan diyoruz, AK Parti diyoruz” dedi.

osman-askin-bak-007.jpg

Rizelilerin gönlünde taht kuran siyasetçiler arasında yer alan AK Parti Rize Eski Milletvekili Abdulkadir Kart konuşmasında Rize'nin Ak Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güçlü bir şekilde destek vereceğine inandığını belirterek, “Rize’de partimize ve Cumhurbaşkanımıza güçlü bir şekilde sahip çıkmamız lazım. Rize’den böyle güçlü bir neticenin çıkmasını ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

abdulkadir-kart-001.jpg

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, “Ülkemizin ciddi kazanımlar elde ettiğini görmekteyiz. 7 Haziran seçimleri bu bakımdan çok önemlidir. İç ve dış mihraklar tarafından 28 Şubat öncesine döndürülmeye çalışılan bir Türkiye vardır. Bizlere düşen elde edilen bu kazanımlara sahip çıkmaktır”

saban-aziz-karamehmetogl.jpg