AK Parti Rize’de Teşkilat Buluşması Gerçekleşti

AK Parti Rize’de Teşkilat Buluşması Gerçekleşti
AK Parti Rize İl Başkanlığı, kuruluşundan günümüze görev yapmış il yöneticileri ile bir araya geldi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar başkanlığında AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Nuran Alim, Rize Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Metin, İl Genel Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, il yöneticileri ve kuruluşundan günümüze AK Parti Rize‘de görev yapan il yöneticileri ile bir araya gelerek, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, AK Parti’nin geçmişten bugüne kadar geldiği süreç ve 31 Mart 2024 yerel seçimleri değerlendirildi. AK Parti Rize İl Teşkilatı’nın 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde başarılı olması için yapılması gereken çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

İl Başkanı Hikmet Ayar, konuşmasında AK Parti'nin bir aile olduğunu ve birlikte çok güçlü olduklarını vurguladı. Ayrıca, AK Parti'nin eser ve hizmet siyaseti yaptığını belirten İl Başkanı Ayar, şöyle konuştu: “Bugün burada yer alan kadrolar AK Partimizin kurulduğu 2001 yılından bugüne kadar teşkilat çatısı altında görev yapmış bir kadro. O günden bugüne bazı arkadaşlarımız ilk kuruluşta, bazı arkadaşlarımız da diğer dönemlerde görev aldı. Bu bir bayrak yarışıdır görev değişimidir. Bu böyle devam edecek inşallah enerjisi olan arkadaşlarımızla yönetimlerde veya başka kadrolarda her zaman bu partide yer vardır. Bunun örneğini geçmişte de gördük yine de göreceğiz. Dolayısıyla ülkemize AK Parti kadroları olarak vereceğimiz çok hizmetler var. Bu hizmetleri verirken de her birinizin enerjisinden faydalanarak ve inşallah en üst seviyede hizmetleri sunmaya çalışacağız. Kardeşlik hukukumuzu koruyarak inşallah hep birlikte el ele vererek Rize’mize daha iyi hizmetler kazandıracağız. Hep söylüyoruz bir olursak tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Birlikte çok güzel ve çok güçlü bir aileyiz. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde özelde Rize’mize genelde ülkemize nice hizmetleri kazandıran kadrolarda yer almanın sorumluluğuyla çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. 31 Mart 2024 seçimlerinde inşallah Rize’de Belediyelerimizin 18’de 18’ine İl Genel Meclis Üyelerimizin tamamına talibiz. Böyle bir çalışma yürütüyoruz. Bunu yapabilecek kadrolara sahibiz. 31 Mart’ta güzel sonuçlar elde etmek için gereken tüm gayreti gösteriyoruz”.

Milletvekili Av. Harun Mertoğlu ise AK Parti’nin geçmişten bugüne kadar gelen sürecini aktardığı konuşmasında AK Parti'nin eser ve hizmet siyaseti yaptığını vurgulayarak, Rize'ye kazandırılan projeleri hatırlattı. Rize Artvin Havalimanı, Salarha Tüneli, Ovit Tüneli ve şehir hastanesi gibi mega projelerin AK Parti sayesinde hayata geçirildiğini belirtti. Ayrıca, pandemi, deprem ve ekonomik kriz gibi zorlu şartlara rağmen Rize'ye yatırımların devam ettiğini kaydeden Milletvekili Mertoğlu, “Cumhurbaşkanımız her zaman söylüyor ya nereden nereye gerçekten öyle. AK Parti demek aile demek eser ve hizmet siyaseti demek. Geride bıraktığımız yıllara bakacak olursak; Yapılamaz, hayal denilen birçok projenin altında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkasında dik duran AK kadroların imzası var. Rize Artvin Havalimanı kimin sayesinde ilimize kazandırıldı. Recep Tayyip Erdoğan olmamış olsaydı kısa dönemde olma şansı yoktu. Salarha tüneli zor olurdu. Ovit tüneli daha çok zaman alacaktı Rize’de bir şehir hastanesini şu anda konuşuyor olmayacaktık. Mega projeler Rize’ye kazandırıldı. Ülkemizde Pandemi yaşandı yatırımlar hız kesmeden devam etti. Asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz bir deprem yaşandı ülkemizde. Dolayısıyla ağır bir ekonomik bunalımdan geçtik bu şartlarda bile Rize’de şehir hastanesinin ihalesini Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olduğu için yapabildik. Ayder yolu ihalesi yapıldı. Bütün bunlar böyle güçlü bir liderle siyaset yaptığımız için oldu ilimize kazandırıldı. 31 Mart’ta önemli bir sürece giriyoruz. Yapacağımız tüm çalışmalarda teşkilatımızla sürekli istişare ederek, hep birlikte aynı ipe sarılarak çalışacağız” dedi.

hikmet-ayar.jpg

hikmet-ayar-ak-parti-rizede-teskilat-bulusmasi.jpg

hikmet-ayar-ak-parti-rizede-teskilat-bulusmasi-001.jpg

harun-mertoglu.jpg

harun-mertoglu-ak-parti-rizede-teskilat-bulusmasi.jpg

ak-parti-rizede-teskilat-bulusmasi-7.jpg

nuran-alim.jpg

ak-parti-rizede-teskilat-bulusmasi-4.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum