AK Parti Rize’de Teşkilat Temayülü Yapıldı

AK Parti Rize’de Teşkilat Temayülü Yapıldı
AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen teşkilat temayülünde, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için başvuruda bulunan 47 ilçe belediye başkan aday adayı için oylama yapıldı.

AK Parti Rize İl Başkanlığınca İsmail Kahraman Kültür Merkezinde, 31 Mart 2024'te düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri'ne yönelik temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti’den İlçe Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan 47 aday adayının katıldığı AK Parti Rize Teşkilat Temayül Yoklamasında aday adayları teşkilat mensupları tarafından oylandı.

Temayül Yoklaması, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Veysel Ayhan ve AK Parti MKYK Üyesi Mahmut Eminmollaoğlu’nun katılımlarıyla icra edildi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, temayül yoklamasının ardından yaptığı açıklamada, "Teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımıyla Türkiye genelinde eş zamanlı olarak elektronik ortamda temayül yoklamamızı icra ettik. 47 aday adayımız için oy kullandık. 9 Kasım'da başlayan ilçe belediye başkanlığı aday adayları ile ilgili olan sürecimizi bugünkü temayül yoklaması ile tamamladık. Teşkilat temayülümüzün hepimiz için hayırlı sonuçlar getirmesini ve tüm aday adaylarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada esas olan milletimize hizmet etmek için öne atılmak. Bu anlamda elini taşın altına koyan görev almak için öne çıkan tüm aday adaylarımızı tebrik ediyorum. Çıkan sonuç her ne olursa olsun ümit ediyorum ki diğer aday adaylarımız seçilen adayımızla sahada beraber çalışacaktır. AK Parti'mizin demokrasi şöleninin önemli unsurlarından olan bu aşamanın aday adaylarımız içinde ilimiz içinde hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Temayül yoklamasının ardından, AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından aday belirleme süreci başlatılacak. Bu süreçte, aday adayları ile görüşmeler yapılacak ve nihai aday listesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.

ak-parti-rizede-teskilat-temayulu-yapildi.jpg

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
18 Yorum