AK Parti Rize’den Açıklama: “Türkiye Yüzyılı Rize Kadrosu”

AK Parti Rize’den Açıklama: “Türkiye Yüzyılı Rize Kadrosu”
28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla AK Parti Rize Milletvekili Adaylarının belirlenmesinin ardından AK Parti Rize İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Türkiye Yüzyılı Rize Kadrosu’nun hazır olduğu kaydedildi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 14 Mayıs 2023’te yapılacak. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti Rize Milletvekili adayları Muhammed Avcı, Av. Harun Mertoğlu ve Yılmaz Katmer olarak belirlendi. Milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından AK Parti Rize İl başkanlığının sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunuldu.

Paylaşımda, Türkiye Yüzyılı Rize Kadrosu’nun belirlendiği kaydedilerek, “Türkiye Yüzyılı Rize Kadrosu hazır. 28. Dönem Milletvekili adaylarımız Muhammed Avcı, Harun Mertoğlu ve Yılmaz Katmer’in özelde Rize’mize genelde Partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

turkiye-yuzyili-rize-kadrosu-hazir.jpg

ak-parti-rizeden-aciklama-turkiye-yuzyili-rize-kadrosu.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27 Yorum