Ak Parti Rize'den Anlamlı İftar

Ak Parti Rize'den Anlamlı İftar
Ak Parti Rize İl Başkanlığı, kuruluştan bugüne kadar Rize'de Ak Parti Yönetim Kurullarında görev yapmış üyelerini iftar yemeğinde buluşturdu.

AK Parti Rize İl Başkanlığı'nın 2001 Yılındaki Kuruluş Tarihinden Günümüze Kadar Görev Yapmış Yönetim Kurulu Üyeleri önceki akşam Gündoğdu'daki Seçkin Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Ramazan ayının dördüncü gününde AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından organize edilen iftar yemeğine 2001 yılından bu yana görev yapan tüm yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer de katıldı.

ak-parti-iftar-yemegi-rize-3.jpg

Gerçekleşen iftar yemeği sonrasında kısa bir konuşma yapan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar "Partimizin kurulduğu günden bu yana görev yapmış ve halen görevini sürdürmekte olan değerli arkadaşlarımıza bu akşamki davetimizi kırmayıp katıldıkları için teşekkür ediyorum. Bizler görev aldığımız günden bu yana zaten bu ailesel ortamları her zaman için yarattık. Sıkı istişare ve kopmayan diyaloglarımız partimizin kurulduğu günden bu yana ilkemizdir. Bu akşam sizlerle beraberiz önümüzdeki haftalarda partimizin diğer kademeleri ile bir araya geleceğiz. Programa katılımınız için  tekrardan teşekkür ediyorum" dedi.

hikmet-ayar.20120724155921.jpg

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'dan sonra konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise "Kuruluşumuzdan bu yana görev yapan siz sevgili dostlarla bu mübarek akşamda burada olmak çok güzel. Bu teşkilatı beraber kurduk ve bu partiyi bugünlere hep birlikte getirdik. Burada hepimizin eşit ölçüde emeği vardır. Burada görev yapan herkes taşın altına elini sokmuştur. Eğer bugün Türkiye'nin her hangi bir tarafından partimize veya yaptığımız hizmetlere bir dua geliyor ise bu duada hepimizin hissesi vardır. 2001 yılından bu yana partimizde doğal olarak bayrak teslimleri oldu. Bu günden sonrada olacaktır. Önemli olan aldığımız görevi ve bayrağı en iyi yerlere getirebilmektir. Buradaki bütün arkadaşlarım görevlerini yapmış ve yapmaya devam ediyor. Ben tekrar bu akşamki bu güzel ortamı hazırlayan başta İl Başkanımıza ve sizlere çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ak-parti-iftar-yemegi-rize-2.jpg

AK Parti Rize Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer ise yaptığı konuşmada "Bizleri bu akşam burada bir araya getiren başta il başkanım ve ekibine olmak üzere tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen konuşmaların ardından karşılıklı sohbet ve diyalogların sürdüğü iftar yemeği, yapılan değerlendirmeler ve istişarelerin ardından son buldu.

ak-parti-iftar-yemegi-rize-1.jpg

ak-parti-iftar-yemegi-rize-4.jpg