Ak Parti Rize'nin Türkiye Dereceleri

Ak Parti Rize'nin Türkiye Dereceleri
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, 30 Mart seçimlerinde Türkiye'de ilk 5 içerisinde yer aldıkları bölgeleri açıkladı.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, 30 Mart seçimlerinde Rize’nin il belediyeleri ve belde belediyeleri arasında Türkiye 1.’si, ilçe belediyeleri arasında ise ilk 5’e iki ilçenin yer aldığını kaydetti.

Ak Parti Çayeli İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Ayar, 30 Mart Yerel seçimlerinde Rize Belediyesi ile Büyükköy Belde Belediyesinin Türkiye birincisi, Güneysu ilçesinin Türkiye ikincisi, İyidere ilçesinin ise Türkiye beşincisi olduğunu söyledi.

ak-parti-cayeli-ilce-danisma-toplantisi-1.20140521204918.jpg

Çayeli Kültür Merkezinde yapılan toplantıya; AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, Belediye Başkanı Atilla Esmen, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Açılış konuşmasını ilçe başkanı Ali Kar'ın yaptığı toplantıda, Belediye başkanı Atilla Esmen, il genel meclis üyeleri ve ilçe başkanı, gençlik kolları  ve kadın kolları yaptıkları faaliyetlerin sunumunu yaptılar.

ak-parti-cayeli-ilce-danisma-toplantisi-2.20140521205003.jpg

Toplantıdaki konuşmasında yerel seçimlerde alınan sonuçları değerlendiren AK Parti il başkanı Hikmet Ayar, "Rize'de 18 de 18 dedik ama bir nazar boncuğumuz oldu. 18'de 17 yaptık. Ayrıca Rize olarak Türkiye'de birinci olmak istedik ve hamdolsun ki hem belediye hem de il genel meclisi sonuçlarında Türkiye birincisi olduk. İlçe belediye başkanlıkları noktasında da iki ilçemiz Türkiye'de ilk beşe girdi. Güneysu ikinci, İyidere beşinci oldu. Belde belediyeleri açısından da Büyükköy beldemiz Türkiye birincisi oldu." dedi.

hikmet-ayar-ak-parti-rize-il-baskani.20140521205018.jpg

Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen ise 30 Mart seçimlerinin dünyaya bazı şeyleri anlatmanın birinci aşaması olduğunu belirterek; "Türkiye'de ve Çayelin'de yakalığımız başarıyı tüm teşkilatlarımız sayesinde elde ettik. 30 Mart seçimleri sadece bir belediye başkanlığı seçimi değildi. Bu seçimler dünyaya bazı şeyleri anlatmanın birinci basamağı idi. İkinci basamağı da cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak. Biz birinci provayı iyi bir şekilde geçirdik. Fakat bu çalışmalar burada bitmedi. Yerimizde oturmayacağız. Çalışmaya devam edeceğiz. Belediye çalışmalarını beraber yürüteceğiz." şeklinde konuştu.

atilla-esmen-cayeli-belediye-baskani.20140521205031.jpg

Toplantının son bölümünde ise dilek ve temenniler dinlendi.

ak-parti-cayeli-ilce-danisma-toplantisi-3.jpg