AK Parti Teşkilatı Dünyanın En Organize ve En Çok Çalışan Teşkilatıdır

AK Parti Teşkilatı Dünyanın En Organize ve En Çok Çalışan Teşkilatıdır
Yemen Islah Partisi Genel Başkanı'nın 'AK Parti Teşkilatı Dünyanın en organize ve en çok çalışan teşkilatıdır' sözlerini...

Ak Parti Rize İl Danışma ve Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı Rize'nin Çayeli ilçesinde gerçekleşti. Toplantıda Ak Parti Milletvekilleri, İl Başkanı, Rize Belediye Başkanı birer konuşma yaparken Ak Parti  Rize Milletvekili Hasan Karal, Yemen'e yaptıkları bir ziyarette Yemen Islah Partisi Genel Başkanı'nın 'AK Parti Teşkilatı Dünyanın en organize ve en çok çalışan teşkilatıdır' sözlerini sarfettiğini kaydederek; "AK Partimizi bu ülkede uzun yıllar kalıcı kılacak olan bu teşkilatlardır. Bu nedenle bu tür toplantıların sürekli halde devam etmesi lazım. Bu toplantılarda amaç, katılımcıların siyaset ve ülke meseleleri hakkında görüş belirtmesidir. Bunu da çok iyi bir şekilde başardığımızı görüyorum ve bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Rize İl Başkanlığınca her ay düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı bu ay Rize'nin Çayeli İlçesindeki Çayeli Kültür Merkezinde, önceki aylardan farklı olarak Birleştirilmiş İl Danışma ve İl Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı şeklinde gerçekleştirildi.

ak-parti-rize-il-danisma-ve-il-yerel-yonetimler-danisma-meclisi-toplantisi.jpg

AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Muhammet Avcı'nın Divan Başkanlığını yaptığı toplantıya Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda üye katıldı.

AYAR: KATILIM AK PARTİ RİZE'NİN SEÇİME HAZIR OLDUĞUNUN GÖSTERGESİDİR

hikmet-ayar.20130223195757.jpgToplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, "Değerli kardeşlerim. Bu yoğun katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, hepinize hoş geldiniz diyorum. Bu katılım, Ak Parti Rize'nin seçimlere ne kadar hazır olduğunun bir göstergesidir. İl Danışma Meclisi toplantılarımız, teşkilat iç yönetmenliğimizin ve tüzüğümüzün gereği olan bir çalışma toplantısıdır. Bir konferans değildir. Bu toplantılar teşkilat konularının konuşulduğu ve faaliyetlerin sunulduğu bir toplantıdır. Bugünkü toplantımızın bir farkı da İl Yerel Yönetimler Şuarası da bu toplantıyla birleştirilmiştir. Bu toplantımızda daha önceki toplantılarımızda olduğu gibi sizlerin görüş ve önerilerini dinlemek istiyoruz. Sizlerin görüşleri bizlere her zaman olduğu gibi ışık tutacaktır. Ben bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, siz değerli kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Rize İl Genel Sekreteri Sabit Karafazlı, Ak Parti Rize İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, AK Parti Rize İl Gençlik Kolu Başkanı Abdülkerim Yazıcı, Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı toplantıya katılan katılımcılara faaliyet raporu sunumu gerçekleştirdi.

KARAL: AK PARTİ'NİN TEŞKİLAT ÇALIŞMASI DÜNYADA DİKKAT ÇEKİYOR

hasan-karal-rize-milletvekili.jpg

Gerçekleşen sunumların ardından kürsüye çıkan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, "Bu toplantıları 2001'den beri yapıyoruz.  AK Parti Ailesi olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bu toplantılar bırakın ilimizde Dünyanın diğer ülkelerinde dikkat çekiyor. Yemen'e yaptığımız ziyaret esnasında oradaki Islah Partisi Genel Başkanı bize 'AK Parti Teşkilatı Dünyanın en organize ve en çok çalışan teşkilatıdır' demişti. İşte bu durum bir aile edasında sık sık sağlam diyaloglar ile iletişim kurabilmemizden kaynaklanmaktadır.  Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan şunu söylüyor, bizim için olmazsa olmaz tek omurga teşkilat omurgasıdır. AK Partimizi bu ülkede uzun yıllar kalıcı kılacak olan bu teşkilatlardır. Bu nedenle bu tür toplantıların sürekli halde devam etmesi lazım. Bu toplantılarda amaç, katılımcıların siyaset ve ülke meseleleri hakkında görüş belirtmesidir. Bunu da çok iyi bir şekilde başardığımızı görüyorum ve bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

BAYRAKTAR: 10 YILDA TÜRKİYE AK PARTİ İLE NEREDEN NEREYE GELDİ

nusret-bayraktar.20130223195845.jpgAK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise "İktidara geldiğimiz günden bu yana Başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, İl Yönetimlerimiz, Teşkilatımız ile birlikte bu ülkeyi 10 yılda nereden nereye getirdik. Bu başarıda herkesin bir payı var elbet ancak asıl pay teşkilatlarımızındır. Bu tür toplantılar gelecek nesillere iyi bir hayat iyi bir yaşam sunmak için düşünmemizi gerektiren, tartışmamızı ve en isabetli sonuca varmamızı sağlayan toplantılardır. Teşkilatımızı birleştiren, fikir alış verişlerine yol açan bir buluşmadır" dedi.

KIŞLA: RİZE TEŞKİLATLANMADA TEECRÜBELİ VE SAĞLAM KADROYA SAHİP

Toplantıda son olarak bir konuşma gerçekleştiren ve genel bir durum değerlendirmesi yapan AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ise "Teşkilatımız açısından oldukça verimli bir toplantı olduğunun kanaatindeyim. Rize'de teşkilatçılık adına teşkilatın temellerini oluşturan zemin çok tecrübeli ve sağlam bir kadro. Gerek Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı, gerek Milletvekillerimiz gerek İl Başkanımız ve yönetimimizden tutun da tüm üyelerimize kadar herkes teşkilatçılık bilincinde ve sorumluluk sahibi. Bunu anlamak için bugün bu toplantıya Rize'nin bütün ilçelerinden gelen ve bu güzel kalabalığı oluşturan sizlere bakmak bile yeterlidir" şeklinde konuştu.

Gerçekleşen konuşmaların ardından sunumların müzakereleri yapıldı ve katılımcılardan gelen soru ve önerileriler dinlendi.

ak-parti-rize-il-danisma-ve-il-yerel-yonetimler-danisma-meclisi-toplantisi-1.jpg

ak-parti-rize-il-danisma-ve-il-yerel-yonetimler-danisma-meclisi-toplantisi-2.jpg