AK Parti’de Geleneksel İftar Programları Devam Ediyor

AK Parti’de Geleneksel İftar Programları Devam Ediyor
AK Parti’de geleneksel hale gelen iftar programları bugün Ardeşen teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programıyla devam etti.

AK Parti’nin her yıl tüm ilçelerde düzenlediği ve teşkilat mensuplarının iftar sofralarında bir araya geldiği iftar programları bu yılda yoğun bir katılımla devam ediyor. Bugün de Ardeşen ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programında teşkilat mensupları bir araya geldiler. 

img_7331.jpg

Ardeşen’deki İftar programına İl Başkanı Muhammed Avcı, İlçe Başkanı Avni Kahya, İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

img_7330.jpg

il başkanı Muhammed Avcı iftar sonrasında yaptığı konuşmada geleneksel olarak düzenlenen iftar programlarının bu yıl 16.sını düzenlediklerini hatırlatarak, “İl başkanlığımızın geleneksel olarak 16. İftar programını tertip ettik tabi zaman hızla akıp gidiyor.  AK Parti bugün 16. iftar programını düzenlemiş. Kuruluşunu daha dün gibi hatırlıyoruz. Bu parti sizler gibi fedakar, siyasetten hiçbir karşılıksız beklemeksizin sadece ve sadece yüksek Türkiyeidealleri uğruna çalışan teşkilat mensupları sayesinde bugünlere geldi. Ve Allahın izni ile devraldığımız emaneti yarın daha emin ellere teslim edebilmek için hep birlikte hummalı bir gayret içinde olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayında da mutlak yardıma muhtaç ailelere yardım konusunda teşkilat mensuplarımıza çok ciddi bir sorumluluk düştüğünün altını çizmek istiyorum.“ dedi.

img_8366.jpg

img_8363.jpg